Hogyan ne legyek konfliktuskerülő?
Ma nagyon csúnyán alulmaradtam egy konfliktusban, remegtem és majdnem dadogtam, időérzékem elhagyott, egy évnek tűnt az egész. Egy csicska lettem a szemébe, és ezen őrlödök.
Félek megsérteni mást, vagyis rossz szituba keveredni, mert nem tudom késöbb ki lesz az az ember, lehet a főnököm , vagy valami miatt rá fogok szorulni... igen, ez ami zavar. Nem tudtam ma egy egyértelmű szituba elküldeni a francba az ember. Ilyen, mosolygós , bocs, hogy élek ember vagyok..
Hasonló cipőben járok...
Lételemem nekem: minél több barátot találni, jóban lenni mindenkivel, sok poén, humorkodás, stb.
Így egy kicsit nehéz kihegyezve lenni a gyökér emberekre.
Akik secperc alatt lerendeznek győztesként egy ilyen szitut: a nap 24 órájában idegbeteg, éltetik a konfliktusok, a mások legyűrése, versengés.
Nem erre vagyunk ráállva, én inkább lezárom a vitát valami frappáns benyőgéssel, ami leginkább valami vulgáris duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!