Lehetséges, hogy aki egész életében szerette megbeszélni a problémákat, egy idő után lassan konfliktuskerülővé válik?
Amikor már nem akarok többé magyarázkodni, drámázni, tépni a számat, és nem akarom megbeszélni mi volt a baj, mert feleslegesnek érzem. Most már jobban esik magamba zárni...
Régebben szöges ellentéte voltam. Mindig utána akartam járni a problémáknak, nem bírtam lezáratlanul hagyni a dolgokat.
Az idő múlása miatt van ahogyan idősebb leszek? Vagy még milyen okai lehetnek?
30/N
Hasonlóan vagyok,csak férfiként.Nálam azért van,mert azt tapasztaltam,a legtöbb emberrel nem lehet szép szóval beszélni,hiába keresem a kompromisszumot.Lusták,önteltek,gyávák,nem látják,hogy mit okoznak a másiknak,de nem is akarnak ránézni.De ha odacsapok az asztalra,akkor meg megmagyarázzák,hogy "pihennem kéne" meg nem tudom kezelni a konfliktusokat.Hát persze,hogy kezeljem,ha nem megy normálisan sem? Könyörögni meg nem fogok senkinek,felnőtt férfi vagyok,van tartásom.
Van kolléganőm,akinek már nem is köszönök,és ennyi.Vagy fogja tudni miért,vagy nem,de már nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!