Írjak neki a kép miatt? Vagy csak rosszabb lenne az egész?
Sziasztok.
Úgy 1 éve ismerkedtem egy sráccal, jól alakultak a dolgok, legalábbis felőlem.
Küldtem neki egy képet rólam. Amin félmeztelen vagyok. Abban a pillanatban hogy elküldtem, megbántam. Persze nem is lett semmi köztünk. Nem igazán ismerem, de nem válltunk el haraggal, egyszerűrn egy idő után már nem írt.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek írjak neki? Ugyanis nagyon parázok és aggódok azon a képen. Nem is tudom hogy kéne ráírni, de az lehet, hogy talán csak magamnak csinálnék még rosszabb helyzetet. Csak az a baj, hogy így meg nem tudok felszabadult lenni, mert mindig bennem van, hogy mi van, ha kikerül.
Szerintetek?
Kezelhetetlen a helyzet. Ha megkéred őt, hogy törölje, és azt mondja hogy megtette, mi a biztosíték rá, hogy tényleg megtette? Semmi. Az egyértelmű hogy megtartotta, de ha normális akkor úgysem fogja továbbközölni. Főleg ha nem múltál el 18 éves a kép készítésekor. Ha elmúltál, és megosztotta, de senki másnak nem küldted el a képet akkor egyértelműen beazonosítható hogy kitől származik, és számonkérhető lesz ezáltal.
Nem írnék rá, mert ha felhozod a témát, azzal csak felhívod a figyelmet rá.
Fölösleges, nem változtat semmit a helyzeten. ezért nem kell ilyen jellegű képeket küldeni.
Ahogy már mondták azt mond amit akar, ha az orrod előtt törli le ma már az sem biztosíték.
Már rég végigmutogatta azt a képet a haverjainak. Ha fejreállsz sem fogja letörölni, vagy csak azt mondja majd amit hallani akarsz.
Szerintem ne csinálj ebből ügyet, nem szopás közbeni paparazzifotóról van szó. :)
Ne kérd vissza, mert ha észre veszi, hogy neked kellemetlen - megzsarolhat vele. Ha eddig nem zsarolt meg, akkor ennyi idő után aligha teszi meg. Talán ő is kidobta már, hiszen nincs meg a kapcsolatotok egymással.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!