Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Diákmunka, konfliktus, ki...

Diákmunka, konfliktus, ki szeretnék lépni, de szerintetek ebben a szituban kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy nagyon kellemetlen főnököm, aki folyton szivat, ennek ellenére mindig úgy ugráltathatott ahogy kedve tartotta, ki szeretnék már onnan lépni, a héten már nem volt több munkanapom, hívogattak, nem vettem fel, mert azt gondoltam megint be akarnak hívni, de kiderült, hogy azért hívtak, mert be kellett volna mennem a beosztás szerint, és nem jelentem meg. Az én beosztásom szerint, amit július közepén átvariáltak és azt mentettem el, én az alapján jártam be. Valszeg megint átvariálták, csak nem szóltak nekem, és most én vagyok a hibás, amiért nem mentem be. Elvileg kiteszik az ajtóra, de nem néztem meg, gondoltam az utolsó héten már nem variálnak, vagy legalább szólnak/megkérdezik, hogy be tudok e jönni, eddig legalábbis így tettek.

17F

2021. júl. 30. 20:57
 1/4 StyleXX válasza:
Lépj ki.
2021. júl. 30. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak ne menj be. A diákszövetkezettel kötöttél szerződést, nem az adott céggel amelyiknél dolgozol.

Nincs semmilyen kötelezettséged a felmondással kapcsolatban, csak ne menj be.

2021. júl. 30. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen csak az állítólag beosztás szerint már a héten így is mulasztottam, és ezért nem jár levonás a bérből?
2021. júl. 31. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
32%

"hívogattak, nem vettem fel ... azért hívtak, mert be kellett volna mennem a beosztás szerint, és nem jelentem meg."

Ez bizony a te hibád, hogy nem vetted fel.

De amugy csak simán ne menj be dolgozni

2021. júl. 31. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!