Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm miért nem engedi...

A főnököm miért nem engedi hogy betegszabadságot vegyek ki?

Figyelt kérdés

Az irodai munkahelyemen elegge tulterheltek lettünk es a kollégám betegszabira került mert lebetegedett. Időközben én is, lázas, rekedt hanggal. Betegszabimat elutasította azzal az indokkal hogy "nem kell semmit kivenni, pihenjek es majd megyek vissza mikor tudok". Én sajnos valószínűnek tartom hogy kellemetlen neki hogy a 2. embere kerul betegszabira egyszerre. Ő amugy sem szeret ilyen problémákkal foglalkozni

Szinte mindenki ki van égve a részlegemen ahol dolgozom es senkit nem érdekel. Ez eddig nem volt így amióta 4 éve itt dolgozom. Ezek után viszont állást fogok keresni.

2022. ápr. 1. 17:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
#10. Csak ez nem így működik! Mert te vagy az a melós aki rakja a gépet,cseréli az anyagot stb 😁
2022. ápr. 1. 20:35
 12/22 anonim ***** válasza:
41%
Magyarul a betanított munkás, aki azt hiszi, hogy ő termeli ki a főnökeinek a pénzt :D de gáz
2022. ápr. 1. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Mert egy irodista hogyan termeli ki a saját és mások fizetését? Mert aki a gépet rakja az készterméket gyárt, amit a cége elad, de aki egész nap a számítógép előtt ül??
2022. ápr. 1. 20:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Az irodista nélkül nem lenne se gép, se anyag, amit rakosgathasz betanítottként, se semmi. De hát aki nem látja át a munka világát,az még szép, hogy azt hiszi, hogy ő a tápláléklánc csúcsa,csak kár, hogy nem érti,hogy ezért miert röhögik körbe :)
2022. ápr. 1. 21:23
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen, csak van egy csomó léhűtő is azokon kívül az alapanyagokat rendelik. Ott voltak a mi gyártómérnökeink, akik egy normális gyártasközi ellenörzőlapot nem voltak képesek megcsinálni, meg még mi szórakoztunk a termelésben ,hogy olvasható méretben ki lehessen nyomtatni. Ha gond volt, akkor se lehetett rájuk számítani. Nem ők szerezték a munkát, nem ők rendelték az anyagot se a gépeket.

Ezen felül meg amit leírtam, hogy a pénzt nem ők termelték meg a cégnek,

2022. ápr. 1. 21:31
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Irasd azért ki magad, mert utólag már nem lehet. Aztán ha mégis kéri a cég az igazolást akkor írhatsz ki szabit.
2022. ápr. 1. 21:41
 17/22 Shaddark ***** válasza:

Szerintem

Se a munkások, se a mérnökök, se az irodisták nélkül nem működik a cég.

Lenézni mást pedig önértékelési zavarra utal, csak mondom...

2022. ápr. 2. 09:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem a gyártómérnökök rendelik az alapanyagot te szerencsétlen :D A formanyomtatvány meg elég nehéz olyanra csinálni, hogya majom agyú munkás is képes legyen kitölteni
2022. ápr. 2. 09:57
 19/22 Shaddark ***** válasza:

Igazából elég szerencsés vagyok :)

A munkám egyben a hobbim is, jó és vidám életem van.

Téged viszont elég nehéz lehet elviselni a környezetednek (már ha van olyan).

Vagy ha te is szerencsés vagy, akkor van olyan sznob társaságod amivel jó elvagytok miközben másokat ekéztek.

Sajnálom hogy ilyenné váltál, biztosan megvan a jó oka. Az viszont a te felelősséged, ha nem veszed észre hogy ezzel a mentalitással képtelenség egy önfeledt, boldog életet leélni.

2022. ápr. 2. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Erre a szánalmas személyeskedésre futotta, miután besültél a tudatlanságoddal? :) Grat, ez meg az átlag gyk-s színvonalnál is gyatrábbra sikerult,de sebaj, ne add fel, a gyárban a sok h.lye között még kitűnhetsz, a dohányzóba egyenesen sztár lehetsz!
2022. ápr. 2. 12:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!