Miért játszák meg magukat az emberek?
Eleinte több hónapokon keresztül tök rendes tök fain volt velem viccelődtünk.
Erre oda jött az ismerőse dolgozni, nagyon megváltozott mint ember, mint aki színészeti iskolába lenne, tökre megfordult a kocka.
Most is hülyéskedtünk egymással, de amikor odajött a kollégája akkor tökre lekezelő volt velem, és viccesen mondta hogy tűnjek el onnan, és mikor telefonáltam ott hangoskodott.
Sarkon fordultam a döbbenettől, és elkönyveltem soha nem fogom keresni a társaságát, annyira megalázóan éreztem magamat ott.
(Kollégám fiú, én meg lány vagyok.)Tipp hogy miért csinálta?
Tetszel neki. Azzal szoktak szemetkedni ,mai nyelven azolva oltogatni. Ez olyan,mint az oviban meghuzza annak a lanynak hajat a fiu,aki bejon neki.
Az uj kollegaelott menozni is akar.
*nem akar ,,alamuszinyuszi" lenni a haverok előtt. szóval szerintem az a szerepe, amit a haverjának mutat, ha addig normális volt veled, de lehet, hogy amit neked mutatott előzőleg, eleinte, az sem volt valódi arc.
vagy már ott van eegy másik bandatag, aki kiáll érte, akivel öszefoghat bármikor, ha konfliktusba keveredik. Szóval lehet mégiscsak, hogy a kötekedős a valódi arca.
De lehet, hogy minden, amit láttál tőle eddig, az álca.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!