Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet kedvező feltétele...

Hogyan lehet kedvező feltételeket teremteni?

Figyelt kérdés
Ha azt mondják a munkahelyen, hogy szép vagyok, viszont rengeteg olyan változtatást vezetnek be, ami a cégnek kedvező, de az alkalmazottaknak nem, viszont nem tudsz kedvező feltételeket teremteni az emberek segítségével, hiába mondják sokan, hogy szép vagy, akkor most hogyan tudok hatni másokra, aminek köszönhetően az alkalmazottak is büszkék lennének a hivatásukra?
2022. márc. 28. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkahelyemen a kommunikációt és érvelést használjuk, hogy hassunk másokra. Nem tudom mi köze van bármihez annak, hogy szép vagy.
2022. márc. 28. 08:49
 2/5 A kérdező kommentje:
A kommunikáció nem használ semmit, mert hiába használja az ember, mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy a vezetőknek előnyös lesz a helyzetük, az alkalmazottaknak nem. Soha nem lesz win-win helyzet.
2022. márc. 28. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Összefogás, értekezleten közös kiállás valami mellett, amit szeretnétek.
2022. márc. 28. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
WTF?!?
2022. márc. 28. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy jon ide h ki szep vagy nem?
2022. márc. 28. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!