Más is idegesít, mikor munkahelyén elmondják, hogy pl:70 millió plusz bevételnél tartunk, csak így tovább, aztán gyakorlatilag annak örülsz, hogy munkád van?
70 millió? Ahol dolgozom a tavalyi évben kb 15 millió eurós bevételt produkált idehaza.. eztán most adnak 4%-os fizetésemelést.. mondván "nincs több többre"
Kizsigerelnek az utolsó cseppig
"Jobb mint ha 0 ft lenne"
Na, pont emiatt a hozzáállás miatt nem kap lófast sem a magyar melós, úgyis megelégszik aprópénzzel, annak is örül.
Leszarom, mennyi a bevételük. Rohadt rabszolgatartók egy fillért nem érdemelnének.
Majd akkor dicsekedjenek, ha hajlandóak lesznek normálisan fizetni is.
"Csak így tovább" aha... kis fizetésért kis munka. Anyukájukat nézzék fejős tehénnek.
Én már ott tartok, hogy a hely örülhet, hogy ott dolgozok. Na nem azért, mert olyan nagyra tartanám magam.
Aztán közben x év keményebb munka után annyi prémiumot kapok, mint aki idejött 3 hónapja aztán már pár hét után állandóan szünetelgetnek meg szarnak bele.
Annyi megnyugvás marad, hogy ha létezik akármi, akkor ezek a legrosszabb helyen fognak rohadni haláluk után, mert már rég megváltották a jegyet oda.
Engem is idegeített az ilyesmi mindig.
Van olyan munkatársam aki a cégvezető kegyeltje, még a veszteséges projekt után is nyereséggel jön ki.
Volt, hogy lealkudott valamit átnézte az ajánlatot talált még pár milliót majd büszén mondta, hogy most keresett X millió Forintot.
Ami az ő szempontjából jogos, minél nagyobb nyereség annál több marad neki. Én hiába csináltam meg ugyanezeket kaptam egy vállveregetést és ennyi.
Volt kollégám mesélte, hogy régen is ez volt, csinált az illetővel egy projektet, kapta a bejelentett minimálbérét és a projekt végén nem kapott semmit, mert a cégvezető közölte, hogy veszteséges volt a projekt. Amiről ő nem tehet, így gyakorlatilag ingyen dolgozott mert amit kapott azt elvitte az albérlet. Ja és közben a másik illető meg új kocsit vett magának a "veszteséges" projektből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!