Irodai dolgozók, ti szoktatok ilyet érezni?
Az a helyzet, hogy 8-tól dolgozom fél 5-ig. Mire hazaérek sokszor majdnem 6 óra, és még utána kezdek el főzni, mosni, meg az egyéb női teendők.
Ha valami ügyet el kell intéznem, az hótziher, hogy úgy tudom csak megtenni, hogy hátrányom származik belőle, mert ugye le kell dolgozni azt az időt. És ilyenkor csak még később jutok haza. Komolyan néha azt fontolgatom, hogy inkább mennék gyárba 3 műszakba, ott legalább volna esélyem intézni dolgokat, pl. amikor délutánra megyek csak, vagy ha délelőttre, akkor meg már 2-től szabad lennék. Ha éjszakás műszak jön az gázabb, de 3 hetente talán elviselném.
Most csinálom a jogsit is, persze hogy az oktató is 3-4 körül akar vezettetni, akkor is megint csak jön a ledolgozandó. Egyszerűen úgy érzem, hogy megfulladok. Jobb a 3 műszakos munkarend? Mit gondoltok?
30
Ha heti 3-4-szer nem sportol az ember 1-2 órát, nem lesz egészséges és ha egyszercsak elhívják egy túrára pl, szenvedni fog.
Sajnos muszáj mozogni, így működik a szervezetünk.
Nem azért, mert hobbi, a legtöbbünknek nem az.
"heti 3-4-szer"
Pontosan erről beszélek. Ha 3-4-szer, akkor a héten pont marad 3-4 nap, amikor szabad az edzés ideje. :)
Azért az se épp mindennapos, hogy valakinek heti 3-4 alkalommal kelljen orvoshoz járnia. Rossz lehet annak akit érint, de ez azért nem általános.
34
Nem, de havonta 1-2-szer kell és ez a többi tennivalóval és a baráti körrel együtt kiadja, hogy a szabad estékre be kell suvasztani azt az edzést is.
Ha meg a shoppingolgatás meg a folyamatos baráti összejövetelek is beleférnek, akkor végképp nem értem miért ne lenne szabadidőd...
Shoppingolás... Én aki a plázák gondolatától is rosszul van.
De tudod kell venni a lakásba is dolgokat (zuhanyfej, terítő, edény), egészségügyi dolgokat, ruhát (pedig én a legszükségesebbet veszem) stb. Most néhány példát hoztam, de összejön az, hogy rendszeresen el kelljen menned ügyintézni, orvoshoz és venni valamit.
De ezen a ponton vagy gyerek vagy, vagy korlátolt.
Például egy-egy példámon lovagolsz ahelyett, hogy a mondanivalóm lényegét értenéd meg.
Majd felnőttként megérted.
Pá-pá.
Pár éve felnőttként élek, nem kell heti többször zuhanyfejet meg terítőt hasonlókat vennem.
Ez már eléggé kifogáskeresés... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!