Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan irodai dolgozó, aki...

Van olyan irodai dolgozó, aki bemegy a munkahelyére szabadidőruhában, ott felveszi az öltönyét, a munka után lezuhanyozik, visszaöltözik, és hazamegy?

Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Biztos van.

Csak az én munkahelyemen nincs zuhanyzó?

2021. szept. 17. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Hol zuhanyzik le? Meg ennek amúgy mi értelme? Munkában öltözni fel és le, hülyeség szerintem.
2021. szept. 17. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Irodai dolgozók 90%-a abban a ruhában fog hazamenni amiben be is ment, én képben vagyok a márkákkal gépkezelőként(annyi hogy én csóróként akciósan veszem meg) és van aki ralph lauren ingben mászkál a gépsorok között, nyilván ha meg tudta venni, ugyanúgy venne másikat ha tönkre teszi, de akkor is.
2021. szept. 17. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, peldaul a volt fonokom. O biciklivel jart dolgozni telen-nyaron, igy nyilvan kenyelmetlen lett volna lenyomni az utat, igaz, oltonyt nem hordott, de inget es zakot igen.

Zuhanyzo is volt nalunk.

2021. szept. 17. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is halottam,hogy nálunk is van ilyen ember.

Ő is főnök,van,hogy biciklivel jár,melegítőbe jön,és átöltözik öltönybe.

Azt nem tudom,zuhanyzik-e,azt sem tudom,van-e zuhanyzó.

Utolsó,lehet te is itt dolgoztál.

2021. szept. 18. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!