Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm múltkor vett nekem...

A főnököm múltkor vett nekem ruhát, most meg étterembe vitt ebédelni. Ez mennyire normális? (Kicsit feszélyezve érzem magam.)

Figyelt kérdés

Üzleti tárgyalásra mentünk (céges kocsi, ő vezetett), majd közölte, hogy vesz egy ruhát nekem, mert fontos az asszisztens megjelenése (40 ezer volt a ruha).

Ma is üzleti tárgyalásra mentünk, visszafelé mondta, hogy együnk valamit, erre egy drága étterembe vitt, 20-on valamennyi volt a számla.

Mindkettőt ő fizette... Ez mennyire normális dolog? Kicsit feszélyezve érzem magam e-miatt.

Mindketten 30 körüliek vagyunk, nekem van barátom, hogy ő kapcsolatban van-e azt nem tudom.

2022. febr. 16. 15:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
85%

30# "ennyi elég ahhoz, hogy a felelős vezető asszisztense lehessen valaki"...

... valaki olyan, akinek az úton kell valamilyen kabátot venni mert a meglévő vállalhatatlan. Amikor csövesek nevére nyitnak bankszámlát őket öltöztetik így föl, út közben vesznek nekik valami felöltőt és a feladat elvégzése után megetetik őket. :-/ Pont mint itt a kérdező sztorijában.

2022. febr. 16. 20:53
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, soha, egyik főnököm se vett nekem ruhát/kabátot. Ha meg kell jelenni valahol, akkor szoktam tudni, hogyan illik/szokás felöltözni. Kicsit úgy tűnik, hogy a főnököd "meg akar venni" magának.

Egyébként még hihető is, hogy az angol nyelvtudás elegendő egy asszisztensi pozícióhoz. Az én előző főnököm asszisztensének 1 db érettségije volt, legtöbbször admin munkát végzett, meetingeken jegyzetelt, nem egy nívótlan helyről beszélünk.

2022. febr. 17. 07:07
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Igazából teljesen mindegy igaz-e a sztori.

El tudom képzelni, hogy vannak ilyen "férfiak", akik felvesznek egy szép nőt és a pénzzel megpróbálják lehengerelni.

2022. febr. 17. 08:12
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után nem kizárt hogy bepróbálkozik nálad. Jobb fizetés, egyéb juttatások egy kis entyem pentyemért cserébe.
2022. febr. 17. 10:30
 35/39 anonim ***** válasza:
12%

A barátod hányszor vett neked ruhát 40ezerért? és hányszor vitt kajálni 20ezeréért?

Én pasit váltanék :)

2022. febr. 17. 11:08
 36/39 anonim ***** válasza:
74%
Semennyire sem az, és nyugi a valóságban NEM fog neked a főnököd ruhát venni.
2022. febr. 17. 14:13
 37/39 anonim ***** válasza:
91%

Az előbb még ruháról volt szó, most meg kabátról... legközelebb előre dolgozd ki a kamut.

Egyébként mit mondtál volna? Bocs, nem ebédelek veled, mert nem a barátnőd vagyok, hanem az asszisztensed.

2022. febr. 17. 14:15
 38/39 anonim ***** válasza:
23%
Aha, te beszélsz, de a főni nem. Egy komoly cégnél, hát hogyne...
2022. febr. 17. 14:16
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

A ruha nem normalis. Ha fontos neki a megjelenesed akkor tud adni ruhapenzt, de nem megy el veled megvenni.

Az etterem azt mondom hogy oke. Ha nekem lenne egy jol meno vallalkozasom akkor nekem sem lenne problema az alkalmazottal elmenni kajalni.

A fonokom minden penteken fizeti az ebedet. Mindketten ferfiak vagyunk, heterok es hazasok, a penteki ebed meg egyfajta beren feluli juttatas.

2022. febr. 28. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!