A főnököm múltkor vett nekem ruhát, most meg étterembe vitt ebédelni. Ez mennyire normális? (Kicsit feszélyezve érzem magam.)
Üzleti tárgyalásra mentünk (céges kocsi, ő vezetett), majd közölte, hogy vesz egy ruhát nekem, mert fontos az asszisztens megjelenése (40 ezer volt a ruha).
Ma is üzleti tárgyalásra mentünk, visszafelé mondta, hogy együnk valamit, erre egy drága étterembe vitt, 20-on valamennyi volt a számla.
Mindkettőt ő fizette... Ez mennyire normális dolog? Kicsit feszélyezve érzem magam e-miatt.
Mindketten 30 körüliek vagyunk, nekem van barátom, hogy ő kapcsolatban van-e azt nem tudom.
20# Oké, de annyi felelősségérzet nincs az ilyenekben, hogy utasokkal teli vonatot siklat ki egy apró kaviccsal???
:D
szerintem ne tetézd, ne tetézd.... :)))
Ruhát írtál, aztán hirtelen kabát lett belőle...
Mas, ha a jelenleted fontos, es gyorsan kikupal, meg enni szeretne es vele vagy, azt meg allja.
Onmagaban elmeletben megmagyarazhato csak ennyi.
"Életedben nem voltál egy "felelős" vezető asszisztense!"
Beszélek angolul, és ennyi elég is volt... de nem muszáj elhinni.
"Beszélek angolul, és ennyi elég is volt..."
Hát, mit mondjak erre? Nem egy nagy horderejű cég lehet, ahol ennyi elég ahhoz, hogy a felelős vezető asszisztense lehessen valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!