Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm múltkor vett nekem...

A főnököm múltkor vett nekem ruhát, most meg étterembe vitt ebédelni. Ez mennyire normális? (Kicsit feszélyezve érzem magam.)

Figyelt kérdés

Üzleti tárgyalásra mentünk (céges kocsi, ő vezetett), majd közölte, hogy vesz egy ruhát nekem, mert fontos az asszisztens megjelenése (40 ezer volt a ruha).

Ma is üzleti tárgyalásra mentünk, visszafelé mondta, hogy együnk valamit, erre egy drága étterembe vitt, 20-on valamennyi volt a számla.

Mindkettőt ő fizette... Ez mennyire normális dolog? Kicsit feszélyezve érzem magam e-miatt.

Mindketten 30 körüliek vagyunk, nekem van barátom, hogy ő kapcsolatban van-e azt nem tudom.

2022. febr. 16. 15:51
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
99%
Nem normális a ruha. El se fogadtam volna.
2022. febr. 16. 15:58
 2/39 anonim ***** válasza:
98%
Kicsit se normalis. Valszeg megprobal rad startolni :D biztos kapsz majd jo feljebbjutasi lehetosegeket
2022. febr. 16. 15:59
 3/39 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon furcsa, abszolút nem normális.....
2022. febr. 16. 16:01
 4/39 anonim ***** válasza:
25%
Némely pasi, még Valentin napon sem köszönt fel. Aztán más, meg teper érted. Érdekes helyzet.
2022. febr. 16. 16:01
 5/39 anonim ***** válasza:
81%
tehat uzleti uton voltatok egyutt? en se a ruhat se az ettermet nem tartom normalisnak, mas embert miert akarna oltoztetni, uzleti uton pedig ugy gondolnam hogy a ceg allja a kajat, nem a dolgozo
2022. febr. 16. 16:10
 6/39 anonim ***** válasza:
69%

Kicsengettek utolsó óráról, jönnek a gyerekek a kétbites sztorikkal.

Ne már gyerekek!

2022. febr. 16. 16:11
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Az irodában:

- Kényelmesen ül Évike?

- Igen főnök, csak a hamutál kicsit nyomja a seggemet.

2022. febr. 16. 16:13
 8/39 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha én főnök lennék és keresnék legalább 800 ezer nettót. Akkor lehet én is csinálnék ilyesmiket. Mert hát megtehetem és jó érzéssel tölt el. Gondolom neked is jó ha ruhát kapsz. Persze nem lenne hátsó szándékom.

Azonban ha más csinál ilyet az elég valószínű, hogy tényleg akar majd tőled valamit.

2022. febr. 16. 16:14
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem, max adna pénzt, és megkér, hogy vegyél magadnak a következő puccos eseményre munkaruhát, az beleférne. Így, hogy ő veszi, egyértelműen kínos.
2022. febr. 16. 16:24
 10/39 anonim ***** válasza:
84%
9 kamu ez - mert honnan tudná a főni, hogy milyen ruhát kell vennie az asszisztensnek? (csak úgy ábrándozik itt egy kiscsaj, hogy új ruha kéne...)
2022. febr. 16. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!