Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm múltkor vett nekem...

A főnököm múltkor vett nekem ruhát, most meg étterembe vitt ebédelni. Ez mennyire normális? (Kicsit feszélyezve érzem magam.)

Figyelt kérdés

Üzleti tárgyalásra mentünk (céges kocsi, ő vezetett), majd közölte, hogy vesz egy ruhát nekem, mert fontos az asszisztens megjelenése (40 ezer volt a ruha).

Ma is üzleti tárgyalásra mentünk, visszafelé mondta, hogy együnk valamit, erre egy drága étterembe vitt, 20-on valamennyi volt a számla.

Mindkettőt ő fizette... Ez mennyire normális dolog? Kicsit feszélyezve érzem magam e-miatt.

Mindketten 30 körüliek vagyunk, nekem van barátom, hogy ő kapcsolatban van-e azt nem tudom.

2022. febr. 16. 15:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%
ruhát és a kaját is a cég fizetti nem a főnök
2022. febr. 16. 16:29
 12/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem jó jel, nem mennék bele legközelebb, vagy megmondanám neki, hogy ezt hanyagolja.
2022. febr. 16. 16:38
 13/39 anonim ***** válasza:
95%
Totál nem normális. Nyilván akar valamit amit te is látnál ha kinyitnád a szemed. El se fogadtam volna se a ruhát se az ebédmeghívást.
2022. febr. 16. 16:40
 14/39 anonim ***** válasza:
78%

Nem kicsit kell, hogy feszélyezzen mindez, hanem nagyon!

Ha a főnök ruhát vett neked azért, mert fontos az asszisztens megjelenése, akkor ez a Te szégyened, mert nem tudod, hogy milyen helyen hogyan kell megjelenni. A főnököd nyilván rühellette volna magát, ha abban az öltözékben jelenik meg veled, ezért inkább vett egy odaillő ruhaneműt. Ezt azonban elfogadni nem lenne szabad! Lejtőre léptél.

2022. febr. 16. 16:41
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

14: mondjuk ez jó szempont, amit a 14 ír.....

Kérdező! Milyen ruhában voltál, hogy a főnököd vállalhatatlannak gondolta...?

2022. febr. 16. 17:29
 16/39 anonim ***** válasza:
87%
15# Iskolai egyenruhában. Ledőlt töriórán a padra, kicsengetéskor felébredt és az álmát gyorsan bepötyögte ide a gyakorira.
2022. febr. 16. 17:46
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

16: :-DDDD

Erre szokták mondani, hogy "hacsakúgynem"... :-D

2022. febr. 16. 17:55
 18/39 A kérdező kommentje:

A "nem fogadom el" nem volt opció, reggel az irodában közölte, hogy el kell mennünk megbeszélésre (kellett mennem tolmácsolni, mert nem beszél angolul). Megálltunk egy ruhaüzlet előtt, aztán bementünk és közölte, hogy válasszak egy kabátot, mert a zöld kabátomban nem jelenhetek meg (irodai öltözékben szoktam munkába menni, de alapból a kabátra nem szoktam figyelni, mert nem abban dolgozom). Nem tudom ki fizette, de nekem adta.

Ma meg tárgyalás után hazafelé mondta, hogy "Elmegyünk, eszünk valamit." Azt hittem valami nagyáruház üzletsorán bemegyünk egy gyorskajáldába, vagy ilyesmi... aztán mélygarázs, fél perc séta, és közölte, hogy itt vagyunk. Amikor láttam, hogy a pincér öltönyben van, és az étlapon a árakat, miközben ő már rendel... mégis mit mondtam volna?!

2022. febr. 16. 18:31
 19/39 anonim ***** válasza:
80%
Most ruhát vagy télikabátot vett a főni negyvenezerért? Következetesen vidd a sztorit légyszi!
2022. febr. 16. 18:40
 20/39 anonim ***** válasza:
84%
19: mindig ott buknak le, hogy képtelenek előre jól végiggondolni a sztorit... :-D És menet közben lesodródnak a sínről... :)))
2022. febr. 16. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!