Most normális hogy igy kiakadt a főnök?
Figyelt kérdés
Az éjszaka nagyon rosszul lettem hánytam és ment a hasam. Most reggelre úgy érzem magam mint egy zombi fáj a gyomrom és gyenge vagyok. Fel hívtam hogy nem tudom hogy leszek délután csak szólnék előre hogy mi van. Aztán ki van akadva hogy nem tudja mi van velünk nem hiszi el hogy mindig beteg valaki. Ha vennék be valami gyógyszert rá ki bírnám valami hányinger elleni gyógyszert más is be megy lázzal. Tuti nem megyek be úgyhogy haza kell küldjön valakit és ezért 12 óráznia kell. Biztos hőzöngés lesz belőle. Csak érdekes hogy azért mert pár kolléga folyton beteg és táppénzen van, már el se hiszi ha valaki tényleg beteg. Mondtam h akkor bemegyek így. Ki bírom valahogy akkor ne küldjön haza senkit. De haza küld valakit aztán le rázott. Most meg tényleg én érezzem magam szarul mert nem akarok bemenni hanyassal hasmenéssel?2022. febr. 3. 07:26
1/18 anonim válasza:
Nem értem. Azért mert te nem mész be, haza kell küldenie valakit? Vagy micsoda?
2/18 A kérdező kommentje:
Mert délután 2 en dolgoznánk egy kolléganőmmel. Agyaltam rajta hogy hívjam e vagy nem de ha rosszul vagyok továbbra is és később szólok baj lesz belőle. Ezért még ma reggel felhivtam hogy nem tudom hogy leszek de szólnék hogy mi a helyzet. Es aztan kiakadt hogy nem hiszi el hogy nem tudok bemenni így más is be megy lázzal dolgozni. De mondom most ha hanynom kell és szolgálok ki mi van. Szóval tok jó hogy rosszul vagyok és már az is baj
2022. febr. 3. 07:49
3/18 A kérdező kommentje:
Meg hogy hiába szólok előre attól még haza kell küldjön valakit aki delelottos és ha nem megyek már pedig úgyse fogok vissza kell mennie delutan
2022. febr. 3. 07:50
4/18 anonim válasza:
Szerintem kamu beteg vagy és csak nem akarsz dolgozni. (egy muszakvezeto)
5/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamubeteg. Feleslegesen nem hiányoznék.de akkor be megyek azt majd legalább nem lesz az hogy hazudok hanem látják h tényleg szarul vagyok.
2022. febr. 3. 07:57
6/18 anonim válasza:
A fogalmazásod zavaros. Tehát arról van szó, hogy ha nem mész be, akkor miattad valakinek túlóráznia kell?
7/18 anonim válasza:
Én már értem
Ha nem megy be délután akkor annak aki most délelőttös és 2ig dolgozna haza kell mennie és vissza kell mennie délután 2re
Vagy marad ott 12 orazni amiért nem ment be
8/18 anonim válasza:
7: Ha délután kettőig dolgozik, és akkor hazamegy, akkor hogy megy vissza délután kettőre? Visszapörgeti az időt? :)
9/18 A kérdező kommentje:
Igen. Csak ezzel az a baj hogy senkivel nem akartam kitolni. De most mit csináljak ha le betegedtem, az miért van el várva hogy mikor az ember alig tud állni a lábán olyan szarul van, akkor is menjen be ki bírja úgyis .
2022. febr. 3. 08:27
10/18 anonim válasza:
Hamarabb elküldi mint 2 óra
Tehát most haza küldi hogy 2re menjen visszA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!