Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most normális hogy igy kiakadt...

Most normális hogy igy kiakadt a főnök?

Figyelt kérdés
Az éjszaka nagyon rosszul lettem hánytam és ment a hasam. Most reggelre úgy érzem magam mint egy zombi fáj a gyomrom és gyenge vagyok. Fel hívtam hogy nem tudom hogy leszek délután csak szólnék előre hogy mi van. Aztán ki van akadva hogy nem tudja mi van velünk nem hiszi el hogy mindig beteg valaki. Ha vennék be valami gyógyszert rá ki bírnám valami hányinger elleni gyógyszert más is be megy lázzal. Tuti nem megyek be úgyhogy haza kell küldjön valakit és ezért 12 óráznia kell. Biztos hőzöngés lesz belőle. Csak érdekes hogy azért mert pár kolléga folyton beteg és táppénzen van, már el se hiszi ha valaki tényleg beteg. Mondtam h akkor bemegyek így. Ki bírom valahogy akkor ne küldjön haza senkit. De haza küld valakit aztán le rázott. Most meg tényleg én érezzem magam szarul mert nem akarok bemenni hanyassal hasmenéssel?
2022. febr. 3. 07:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vendéglátásban sajna nincs "beteg szabi"

Ez ilyen.

2022. febr. 3. 08:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szar helyzet, de biztos te is dolgoztál már más helyett, mert beteg lett. Amúgy meg nem lehet tudni, hogy gyomorrontásod volt, vagy vírus és lefertőzöd a műszakot... Ha ilyen van úgyis betegszabi a vége, felhívom az orvosom és ő kiír 1-2 napra meg ha úgy van gyógyszert is ad. Annak nincs értelme, hogy egy végigrókázott éjszaka után legyengülve, holtfáradtan bemenj, mert nem leszel produktív.
2022. febr. 3. 08:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom valami sóher kisvállalkozó a főnököd. Bejelent legalább, vagy azt se?

Amúgy engedd el, dolgozzon betegen ő, ha akar. Eszembe nem jutna így bemenni, pláne bűntudatot érezni.

Amúgy talán azért beteg folyton valaki, mert elkapják egymástól, ha betegen is bemennek. Erre nem gondolt a kretén?

2022. febr. 3. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Vendeglatozol mi? Tappenz meg fizetett szabi gondolom nincs. Ismeros.. szakacs vagyok. Viszont ha igy beszelne velem a foni mar csak a cuccomert mennek be. A mostani emberhianyba meg az am se legalis munkakorulmenyek miatt a helyebe csondbe lennek. Van ezer melo. Volt h meloztam betegen de nem a fonok miatt... Utoljara aztmondtak rambizzak. Ha bemegyek letesztelnek ingyen es ha a tobbiek is bevallaljak igy akkor melozhatok ha akarok. Jeee es meloztam. Ez igy korrekt.
2022. febr. 3. 08:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Kereskedelemben dolgozok.
2022. febr. 3. 08:49
 16/18 anonim ***** válasza:

F*szt érdekli mit csinálnak,beteg vagy akkor beteg vagy,maradj otthon amíg meggyógyulsz.Erre van a táppénz a főnök meg intézze el,ez az ő dolga.

Minden munkavállalónak joga a táppénz,nehogy már felforduljon a világ mert rosszul vagy egyszer.Le kell sz*rni mit mond,oldja meg te beteg vagy és kész.

2022. febr. 4. 01:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondani kell a főnöknek hogy ha nem hiszi, hogy beteg vagy, küldjön ki hozzád felülvizsgálóorvost. Nyugat-Európaban ez bevett dolog.
2022. febr. 4. 08:07
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es azt úgyse lépik meg, mert azért fizetnie kell már asszem 15800 Ft-ot :D Amúgy milyen jó érzéssel is megy be az ember a boltba, ha látja, hogy a dolgozó épp a halálán van....
2022. febr. 4. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!