Kiakadt anyósom hogy lebufizte a kislányom? Normális?
Ez a második eset.
Mindkettőre úgy reagált hogy még felháborodva elkezdett jajgatni hogy "jajj lehányta lehányta jajjj.."
Egyből oda"dobta"a karom a hogy megy lemosni a ruháját.
De ezt majdnem szószerint kell elképzelni.
Fogta magát és látta hogy tele van a kezem mert pakolok erre se szó se beszéd odarakja a karom a és rohan a mosdóba....
Komolyan legközelebb megszégyenítem hogy megis mi akkora tragedia abban hogy lehányta a gyerek...
Sőt ugyanabban a felsőben babázok mindig amiben elsőnek lehányta a kicsi
Komolyan mint amikor az ember direkt végig egy felsőt mondjuk kutyázni..
Anyósom is befogott egyet hogy abba ér csak hozzá mert jajjj világ tragédiája.
De szószerint meg fék haborodik meg mintha le akarná baszni a kicsit érte...
Nem normális!
Nekem a húgom akadt ki, de viccesen és ő is röhögött magán, mikor a kisfiam olyan szinten lebukta, hogy nemhogy oltoznie kellett, de zuhanyoznia is plusz fel is kellett mosni. Akkor merte megfogni másodszor.
"Komolyan legközelebb megszégyenítem hogy megis mi akkora tragedia abban hogy lehányta a gyerek..."
Uhh derossz vagy Kérdező, micsoda megszégyenítés. :DD
Nevetséges az anyósod, de te sem vagy jobb. Reméljük a család férfiága normálisabb, különben a gyerek nehezített módban fog felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!