Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiakadt anyósom hogy lebufizte...

Kiakadt anyósom hogy lebufizte a kislányom? Normális?

Figyelt kérdés

Ez a második eset.

Mindkettőre úgy reagált hogy még felháborodva elkezdett jajgatni hogy "jajj lehányta lehányta jajjj.."

Egyből oda"dobta"a karom a hogy megy lemosni a ruháját.

De ezt majdnem szószerint kell elképzelni.

Fogta magát és látta hogy tele van a kezem mert pakolok erre se szó se beszéd odarakja a karom a és rohan a mosdóba....

Komolyan legközelebb megszégyenítem hogy megis mi akkora tragedia abban hogy lehányta a gyerek...

Sőt ugyanabban a felsőben babázok mindig amiben elsőnek lehányta a kicsi

Komolyan mint amikor az ember direkt végig egy felsőt mondjuk kutyázni..

Anyósom is befogott egyet hogy abba ér csak hozzá mert jajjj világ tragédiája.

De szószerint meg fék haborodik meg mintha le akarná baszni a kicsit érte...

2019. jan. 21. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván nem ujjong tőle senki, de a világ legtermészetesebb dolga, hogy a babák néha buknak egyet. Anyósnak is volt már minimum egy babája, úgyhogy nem hiszem el, hogy ez meglepő a számára. Nekem mindkét fiam bukós volt elég sokáig, naponta hatszor simán rámbüfiztek. Nagy kaland...
2019. jan. 21. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Mikor az unokahugom még icipici volt egyszer úgy hányt telibe ( nem bukott, hányt szegénykém) betegen, hogy jött tejcsi, slejm minden. Öltöznöm és tusolnom is kellett... jaj de röhögtünk, persze rajtam nem a gyereken.

Anyósod kicsit zizi, nem?

2019. jan. 21. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Mikor fiamat megfogja a mama/papa/keresztanya.apu akkor textil pelussal fogják mert bizony ő is produkál ilyet
2019. jan. 22. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:
7%
simán megsimogattam volna a gyerek buksiját egy hangos "ügyes vagy kicsim" sóhajtás kíséretében.
2019. jan. 22. 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Levehetős karjaid vannak? :)

Én megértem anyóst. Ha nem is jajgatnék, akkor is átadnám másnak a gyermeket és mennék a fürdőszobába. Hiába egy babáéról van szó, nem szeretnék lehányt karral, ruhával eltölteni a délután további részét.

Gondolom hirtelen érte anyóspajtit, azért jajjgatott fel. A "neki is volt gyereke" érv meg hülyeség. Gondolom nem évente szül egy gyereket, hogy hozzá legyen szokva az ilyesmihez. Az ő babája pedig legalább 20-25 éve felnőtt.

Megszégyenítés helyett inkább segíts neki, mondd el neki, hogy lehet bukni fog, készüljön fel rá, és adj neki valamit, amivel leterítheti a vállát.

2019. jan. 22. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én is mentem volna lemosni... Mondjuk én alapból rosszul vagyok, ha hányást látok és bár a bukás más mint a hányás, de nekem is konkrétan felfordult a gyomrom, mikor egy ismerős babája rámbukott úgy tisztességgel, pedig volt texilpelus is.

Legközelebb ajánlok én is valami kendőt. Másrészt meg fogadd el, Nyilván a te gyereked, téged nem zavar és napjában többször látod ezt. De az anyós nem ugyanaz, mint a gyerek anyja-apja...

2019. jan. 23. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:
el tudom kepzelni milyen joszagu lehetsz ha mire a ferjed hazaer meg mindig az felso van rajtad amit a kicsi eloszor lehanyt utana meg a masik. es akkor az ilyen nok csodalkoznak hogy apuka keres egy not aki esetleg nem szebb es nem is okosabb csak nem egy leokadott elhanyagolt ellogep.
2019. márc. 1. 09:34
 18/18 A kérdező kommentje:

Én is kicserelem a felsők képzeld el.

Csak nem mindenáron az az első hogy gyerek lerobbant a kanapéra és azonnal csere én tudod leteszem nem dobom

2019. márc. 1. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!