Kislányom 2 éves, egy hete vissza kellett mennem dolgozni. Helyesen döntöttem? Bővebben lent.
Egy hónapja bölcsis, kicsit sírdogál reggelente, de alapvetően megszokta. Fél ötig van bent, én hatkor végzem, addig apukájàval van. Sok időnk nincs egymásra utána sem, mert 8 körül már alszik is. Bánt, hogy ennyire keveset foglalkozom vele, ő pedig extra hisztis. Dobálózik, ordít, könyörög hogy ne dolgozzak, aztán meg teljesen elutasitó velem.
Szóval a kérdèsem az lenne, hogy nagyon nagy hiba hogy ilyen kevés időt töltünk együtt? Hogyan tudnám kompenzálni? Egyáltalán lehetséges? Folyamatos a bűntudatom, és félek, nagyon megsínyli a kapcsolatunk, ami eddig nagyon szoros volt. Munkahelyet váltani nincs lehetőségem, egy fizetésből meg éhenhalunk.
Persze, hogy hiba, de sajnos a muszáj nagy úr. A gyerek meg büntet. Hidd, el, ez tudatos a részéről. Majd megszokja. Ha nem most, hát 1 év múlva jött volna ez el. Akkor sem lenne könbnyebb. Sőt, szerintem egy 2évesnek egyszerűbb a közösségbe beilleszkednie, mint egy 3-4 évesnek.
Bűntudatod meg fog maradni, ha nem ezért, hát majd másért. Nekem 6 éve folyamatosan vmi miatt mindig van, amióta "intézményesítve" van a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!