Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek normális anyám,...

Szerintetek normális anyám, hogy kiakadt, mert 22 évesen meg mertem inni egy Neo Citrant az engedélye nélkül? Egy tasakot.

Figyelt kérdés

Ez halál komoly... Tegnap kezdtem rosszul lenni, 38,1 fok volt a lázam, meg fájt a torkom. Szerencsére még nincs iskola. Eldugdosta, meg ellenőrizgetett. Holott tőle kaptam el, de "csak fel kellett volna öltözni" mikor kezet mosni se képes...

Mert az a dilije, hogy nincs is semmi bajom. Meg ilyenek... Meg "mennyit" megiszok megilyenek... Holott december közeoén voltam nagyon beteg, akkor ittam...

Szerintem pszichopata, de komolyan. Ez már beteges... Ja a cuccaimat is átkutatja, meg magyarázkodni kellett, hogy görcsökre minek veszek be fájdalomcsillapítót, mert az is baja...

Nem merek semmit sem csinálni, meg most akartam inni mégegyet, mert semmi más nuncs itthon, de nem merek...

Szószerint bolond ez a nő. Teljesen komoly a kérdés...

A bölcsifogaimat se engedte kiszedetni anno, aztán tönkretette az előtte levőt, vagy ezt nem kell tömetni, ez tejfog...

Baj van ennek a nőnek a fejével.

2019. febr. 7. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Költözz el. Ja hogy etet, ingyen lax ott? Ez van...
2019. febr. 7. 11:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Jaj, elő ne hozd, abba is beleszól, mennyit eszek... Meg az az elve, hogy nem kell inni, mert "akkor keveset kell enni, tudom, hogy azért iszol megint vizet".

Buta és nem normális is...

2019. febr. 7. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Megis mit tudnal tenni? Felnott vagy es nem tudod magad megvedeni, hagyod hogy atkutassa a szobad ahelyett hogy kulcsra zarnad. Koltozz el vagy allj a sarkadra es mond meg a magadet. Vagy vegyel magadnak gyogyszereket amiket eldugsz elole hogy ne tudja. Legalabb addig eljutottal hogy nem komlett.
2019. febr. 7. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
A kerdesed vagy kamu vagy anyadda fogj kezet mert mind a ketten eletkeptelenek vagytok.
2019. febr. 7. 11:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu, komolyan, ez a vizes sztori is igaz, mert akkor "többet tudsz enni". ..
2019. febr. 7. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
A te fejeddel is baj van. Tudod ki a halál hagyná ezt 22 évesen... De neked így kényelmes, mert amúgy ezt leszámítva mindent a feneked alá tol. Ha annyira zavarna már rég nem laknál otthon. Szóval nézz a tükörbe nyugodtan, mert bizony te sem vagy normális.
2019. febr. 7. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
jesszusom :D nincs jobb dolga hogy mindig azt lesi hogy te mit csinálsz? apád nem tudja lefoglalni?
2019. febr. 7. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu miert irsz le egy sort 5x? Miert bizonygatod ennyire erosen? Azthiszed mindenki anyadat fogja itt atkozni meg szidni? Azert jottel ide hogy anyadat lehurrogjak kozosen. Pedig az elso aki hibas az te vagy, hagyod magad es vele elsz, nem szolsz vissza nem teszel semmit, a szobadat sem vagy kepes kulcsra zarni, es anyadat hulyezzuk mert te a kerdesedben nem egyszer irtad mennyire nem normalis. Te sem vagy az. Ha ennyire nem csiped akkor tiplizz vagy ne hagyd magad. Nem itt kell sirni mert mas nem fogja az eletedet elni es akarmit irunk nem fog megoldodni a problemad, az meg hogy azt akarod hogy egyutt oltsuk anyadat a hata mogott az arra utal hogy te sem vagy kulonb nala!!
2019. febr. 7. 13:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam, le mert úgyis mindenki azzal jönne...
2019. febr. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!