Szerintetek normális anyám, hogy kiakadt, mert 22 évesen meg mertem inni egy Neo Citrant az engedélye nélkül? Egy tasakot.
Ez halál komoly... Tegnap kezdtem rosszul lenni, 38,1 fok volt a lázam, meg fájt a torkom. Szerencsére még nincs iskola. Eldugdosta, meg ellenőrizgetett. Holott tőle kaptam el, de "csak fel kellett volna öltözni" mikor kezet mosni se képes...
Mert az a dilije, hogy nincs is semmi bajom. Meg ilyenek... Meg "mennyit" megiszok megilyenek... Holott december közeoén voltam nagyon beteg, akkor ittam...
Szerintem pszichopata, de komolyan. Ez már beteges... Ja a cuccaimat is átkutatja, meg magyarázkodni kellett, hogy görcsökre minek veszek be fájdalomcsillapítót, mert az is baja...
Nem merek semmit sem csinálni, meg most akartam inni mégegyet, mert semmi más nuncs itthon, de nem merek...
Szószerint bolond ez a nő. Teljesen komoly a kérdés...
A bölcsifogaimat se engedte kiszedetni anno, aztán tönkretette az előtte levőt, vagy ezt nem kell tömetni, ez tejfog...
Baj van ennek a nőnek a fejével.
Jaj, elő ne hozd, abba is beleszól, mennyit eszek... Meg az az elve, hogy nem kell inni, mert "akkor keveset kell enni, tudom, hogy azért iszol megint vizet".
Buta és nem normális is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!