Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 32 éves leszek idén. Öregnek...

32 éves leszek idén. Öregnek számítok?

Figyelt kérdés
Idén leszek 32 és az új munkahelyemen a kollégáim mind fiatalabbak nálam. Csak a főnökeim idősebbek pár évvel. Öreg vagyok nőként ennyi idősen?

2022. febr. 13. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
5%
Ja 40 felett kicsivel kibacottul nem tudom mi az a fejfájas, frontérzékenység,fogfájás,derék fájás😃 Az orvos nem tudom mikor látott utoljára. Az eüt nem terhelem.lehet én csinalok vmit jól? Apafejek kevesebb stressz s több szex😃ja nem.
2022. febr. 20. 11:30
 72/74 anonim ***** válasza:
67%
Én nem nő vagyok de azért ide írom hogy én 37 évesen katona ként ami elvileg testileg leamortizál és lelkileg öregít viszont 25-nek érezem magam szóval nem nem vagy öreg egyszerűen valeszeg tudat alatt vagy tudatosan belegondoltál hogy elmúltam 30 és hogy már közeleg az 50 de ne így fogd fel úgy fogd fel hogy még rengeteg időd van még az életed felénél se jársz még gyakorlatilag most lettél 100%-ban felnőtt most vetközted le a kamaszkori éned ami megmaradt az meg pozitív
2022. márc. 13. 12:34
 73/74 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: s mi van akkor, ha még nem vetkőztem le a kamaszkori énem, és ami megmaradt, az csak az árnyéka annak, ami voltam/lehetnék? Mi van, ha épp az a baj, hogy most rögzülnek azok a minták, amiket eddig se tudtam levetni, és amik gyengítenek, nem erősítenek?
2022. márc. 13. 13:49
 74/74 anonim ***** válasza:
100%
73# nem is azt mondtam hogy le kell hanem úgy értettem hogy más dolgok válnak fontossá teszem azt a munka, család, hogy eltartsd magad és egyre kevesebb időd jut arra hogy jól érezd magad mondom ezt én aki 2 hét mulva megy a határra és még a családdal se fog tudni foglalkozni
2022. márc. 13. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!