32 éves leszek idén. Öregnek számítok?
"26 vagyok, 32 éves a barátnőm"
Én csak 24 vagyok de egy 32 évest bottal se piszkálnék. AZ egy néni. Nekem.
21/22
Az állad le esne olyan bomba nő, ilyet te az interneten se látsz haver:) hiába 32 éves:)
"Az állad le esne olyan bomba nő, ilyet te az interneten se látsz haver:) hiába 32 éves:)"
Persze hogyne. de mindegy mekkora bombanő, mert a kora előbb utóbb csak kiderül és akkor onnantól tök8 hogy néz ki. Nem érdekel.
Az emberi élettartamhoz és a biológiai állapodhoz képest középkorú.
Sok munkahelyen vannak nagyon fiatalok. Nálunk a 29-cel az átlag vagyok. :D
28
50 évesen idősödik már. A teste is az bőven (pl az evolúciónak nincs is szüksége arra, hogy kb 50 évnél tovább éljünk) és az élete utolsó szakaszában jár. Tudom-tudom, SENKI se tudja elfogadni, hogy már nem fiatal, ezért egyesek úgy menekülnek tagadásba, hogy a 30-50 közöttiekre nem aggat ilyen jellegű jelzőt, hanem szerintük ők csak felnőttek. Egy vicc, de mindegy. :D
27
A nők átlagos élettartama ma már 80 év körül van. Mire a mai nap 30-asok lesznek nyugdíjasok, valószínűleg eléri a 90-100-at.
Akárhogy számolom, ennek a fele nem 30, de sajnálom, ha annyira rossz állapotban van a szervezeted, hogy 30 évesen az életed felénél érzed magad, mi több, hanyatlást tapasztalsz. Ez nem normális dolog a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!