32 éves leszek idén. Öregnek számítok?
40
Akkor is te mész szembe a biológiával, a tudományokkal és a kinti, IRL emberek tapasztalataival. Kívánom, hogy fogadd el az öregedést!
Huh, mennyi lehúzó komment. Valószínűleg a nők feszességét fikázó hozzászólások fiatalabb férfiaktól származnak. "Férfiaktól". Mondjuk nem értem, hogy miért nem a saját megereszkedett dolgaikról írnak inkább. Vagy majd írjuk mi, mikor eléritek a kapuzárási pánikot és feltesztek egy kérdést. :) Ja hogy az annyira nem tetszik? De egy 32,jelenleg még 31 éves nőbe beszéljük bele, hogy egy szottyadt vén szar!
Kicsit gondolkozni is kellene válaszolgatás előtt, hogy nem itt kell a stresszt kiadni, mert minden kérdés mögött egy lélek van. Miért kell rugdosni? A nem túl kedvező véleményt is lehet normálisan közölni.
Egyébként a mellek lógásáról annyit, hogy valakinek azóta lóg, amióta mellei lettek, ez nem korhoz kötött.
" De egy 32,jelenleg még 31 éves nőbe beszéljük bele, hogy egy szottyadt vén szar!"
Nem vén szar de NEM IS FIATAL. Az kérem egy KÖZÉPKORÚ NŐ. ez van. a sok hülye rinyának nem tetszik akor is ez van.
tök mindeyg hogy néz ki akkor se fiatal. A 3. ikszen túl fiatal?? ÉBRESZTŐ.
AZ egy középkorú nő.
A kérdés csupán annyi volt, hogy öregnek számít-e. De mellé kellett már csapni pár negatív mondatot is sokaknak.
Ébresztő, írtam bárhol olyat, hogy fiatal? Másold be azt a mondatom, ami ezt a szót tartalmazza. Fiatalabb vagyok pár évvel a kérdezőtől, de magamra sem mondom azt.
EgyCseppaTengerből
Én annyit írtam, hogy nem, de középkorú, nem fiatal, erre "nekem estek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!