Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 32 éves leszek idén. Öregnek...

32 éves leszek idén. Öregnek számítok?

Figyelt kérdés
Idén leszek 32 és az új munkahelyemen a kollégáim mind fiatalabbak nálam. Csak a főnökeim idősebbek pár évvel. Öreg vagyok nőként ennyi idősen?

2022. febr. 13. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
0%
Aki a 35-ös válasszal nem ért egyet, az minimum olvasson utána. Ezt követően dolgozza fel, hogy nem fiatal, hanem középkorú, nem gyorsan, hanem lassan, de hanyatlik és akkor nem fog tagadásba menekülni.
2022. febr. 13. 18:54
 52/74 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó: tudjuk, csak az a baj, hogy az egész mai életérzés és popkultúra azzal kampányol, hogy élj minél teljesebb életet, a 30 az új 20 meg ilyenek, és elég nehéz azzal szembesülni, hogy ez nincs így. Valójában nem rád mérgesek szerintem, hanem a világra, amiért ezt nem közölték velük. Nekem senki nem mondta el 18 évesen, hogy "fiam, amúgy 30 éves korodig tombold ki magad meg utazzál, mert utána már nem lesz ugyanolyan".
2022. febr. 13. 18:59
 53/74 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
91%
Semmi gond nincs a 35-ös válaszával, normálisan, nem sértve fogalmazott, ha esetleg nekem szántad ezt 51-es. Nálam maga a stílus nyitja ki a bicskát és én sem írtam, hogy egy fiatal csajszi, hanem csak azt, hogy dehogy öreg. Ez nem azt jelenti, hogy bármit is tagadnék. Ráadásul általában férfiaknál érzékelem a tagadást. Nekem semmi bajom az idő múlásával, egy természetes és elkerülhetetlen folyamat, de ettől sok nőt megvisel, de őket sem azért, mert ők tagadják, hanem attól félnek, hogy már nem lesznek elég jók. A test változik és ha ezt a pofájukba is dobják, mint egy tortát, hogy nesze, te lógós csöcsű... Érted.
2022. febr. 13. 19:03
 54/74 anonim ***** válasza:
69%

"fiam, amúgy 30 éves korodig tombold ki magad meg utazzál, mert utána már nem lesz ugyanolyan"

Ez mennyire igaz.

Meg már huszonévesen sportoljon minél többet.

2022. febr. 13. 19:08
 55/74 anonim ***** válasza:
77%
Pedig, igenis fiatal a kérdező.
2022. febr. 13. 19:22
 56/74 anonim ***** válasza:
79%

Hát ja. Erről én már lecsúsztam. De akkor mit csináljak, ne is álmodjak utazásról meg kemény sportolásról már ennyi idősen?

Szerintem amúgy nekem a testem alkalmas rá, mert szívós vagyok, csak elhagytam magam, és ebből lett mindenféle problémám. Pl. fáj a térdem. De azért tudunk olyanról is, hogy valaki ennyi idősen kezd el sportolni és szép eredményeket ér el.

A másik meg, hogy ezt kapd ki, nekem már 12 évesen is volt lumbágóm :D Rendes lumbágó, olyan, mint az öregeknek. Ahogy Karinthy leírja milyen, pont úgy éreztem magam. Szóval ez sem korfüggő.

2022. febr. 13. 19:22
 57/74 anonim ***** válasza:
81%
Azt neked kell érezned mennyire vagy öreg. A biológiai életkorod még nagyon fiatal. Sőt kb 10 év múlva is még az leszel. Munkavállalóként már igaz nem vagy pályakezdő, de még annyira nagyon tapasztalt sem viszont a legjobb életkorban vagy minden tekintetben. Munkatársként a legdominánsabb évek 30-45 év kozott vannak. Tovább tanulni is tudsz még, családot alapítani is s még 600szor újra kezdheted az életedet. 5 emeletet röhögve még meg kell h tegyél egy szuszra. Nyilván vannak területek amiről már lekéstél, pl 5 karikás versenysportoló már nem lehetsz🙂de ha bele gondolsz sok orvostanhallgató és jogász 30 felett kezdi a karrierjét. Szóval mi itt a gond?Viszont ha 32 évig úgy éltél h leharcoltad magadat/ piázás, éjszakázás, drogozás,fuggossgek stb/ akkor valószinu nem 32 évesnek megfelelő a vitalításod hanem 80.
2022. febr. 19. 12:57
 58/74 anonim ***** válasza:
81%
Kiváncsi vok h ez a sok nyálgép tapasztalatlan 30 év alatti car..hazi mit tud az életről?Most még nagy a po..átok h a 32 oreg?? Mert ez is csak azt suggalja h ti a mai generáció 20on évesen is egy rakás fos. Mar most szarul érzitek magatokat bojler testu tapszeren felnott kis csírák. A mai 30-40 eves korosztaly 10szer jobb mint ti s 10szer jobb állóképességuk van. Nézzétek már meg h hány 30-40 koruli pali milyen jóformában van, meg 30as 40es nők milyen alakkal külsővel rendelkeznek. Ezek a csajok 10 éve bombázóak voltak.A mai muanyag babuk kozelükbe se johetnének. Fogalmatok nincs milyen az igazi jó nő es ferfi. Sokkal tobb szebb csaj rohangált a pesti utcákon a 2000es évekbe muszempilla meg póthaj nelkul is. S a palik is jobbak voltak. A mai generacio meg egy puhos hering testu car,a lányok meg a hulyegyerekek is. Akik a tiktokon élik a szerencsétlen életuket meg a facen az okos telefonnal. Ti higyjétek el sokkal hamarabb le fogtok pusztúlni mint 40, ezzel a létformával. S amúgy nem fogjátok ti se megúszni az oregedest ha szerencsétek van. A legjobb kor a 30as 40es évek. A masik minden kornak megvan a szépsége.
2022. febr. 19. 13:11
 59/74 anonim ***** válasza:
23%

"A legjobb kor a 30as 40es évek. "

Hahahahhahahahhahahahhahahahahahahahahhaahahhaha!!!!!!!! savanyú a szőlő apukám!!!

40es évek az MÉLYREPÜLÉS!! mondja ezt egy negyvenes.

A 20-as évek, annak is az eleje az a top. Aztán irány lefele. Ezt lehet tagadni csak minek.

2022. febr. 19. 14:50
 60/74 anonim ***** válasza:
64%

59

Nem vagyok még 30 fölött, de abban egyetértek, hogy az igazi élet 30 felé jön el.

Visszagondolok arra, hogy milyen életet éltem én és a többség a húszas éveim elején és elfog az undor. Zsírosbödön fej, alaktalan test, beesett szemek, 0 stílus, null tudatosság. Egy hányás voltam.

25 éves korom körül kezdtem kikupálódni, mert akkor lett több időm (már csak dolgozom, nem tanulok is mellette), több pénzem és ebből adódóan több energiám.

Lehet szép meséket előadni a genetikáról meg a korról, de 20 és 40 éves kor között az a vízválasztó, hogy milyen az életmódod. Ha ki vagy tömbe, nyugis életet élsz, nem merít ki egy gyerek, nem nélkülözöl, nem éjszakázol, vedelsz, dohányzol, hanem el tudsz járni sportolni, meg tudod venni a zöldséget, a lazacot meg a csirkemellet, van elég magadhoz való eszed, hogy normálisan öltözködj, normális dolgokat kenj magadra és vigyél a szervezetedbe, alkalomadtán ki tudd fizetni a jó minőségű ellátást, akkor élsz.

Én nem éltem 25 éves korom előtt, pedig időben kapcsoltam: gyerekkorom óta sportolok, 22 éves korom óta figyelek magamra, egész eddigi életem 80%-át áttanultam, hogy eljussak oda, ahova akarok időben. És 25 éves korom körül kezdtek csak beérni a dolgok. Addig szürkeség volt és amortizálódás. Elég jól dokumentált az életem, látom a saját eredményeimen, hogy felfelé fut jelenleg az életem... Többek között a korom miatt is, mert idő kellett dolgoknak beérni.

Szóval ennyit arról, hogy 30 éves kor felett csak haldoklás van. Aki nem bassza el az életét, annak 30 éves korig van teperés meg a megfelelő életmód kialakítása és utána egy jó minőségű, egészséges élet. Aki egy lusta szar, az meg lehet, hogy elkezd lefelé szaladni a lejtőn, de nem a kora miatt, hanem mert rombolja magát.

2022. febr. 19. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!