32 éves leszek idén. Öregnek számítok?
"fiam, amúgy 30 éves korodig tombold ki magad meg utazzál, mert utána már nem lesz ugyanolyan"
Ez mennyire igaz.
Meg már huszonévesen sportoljon minél többet.
Hát ja. Erről én már lecsúsztam. De akkor mit csináljak, ne is álmodjak utazásról meg kemény sportolásról már ennyi idősen?
Szerintem amúgy nekem a testem alkalmas rá, mert szívós vagyok, csak elhagytam magam, és ebből lett mindenféle problémám. Pl. fáj a térdem. De azért tudunk olyanról is, hogy valaki ennyi idősen kezd el sportolni és szép eredményeket ér el.
A másik meg, hogy ezt kapd ki, nekem már 12 évesen is volt lumbágóm :D Rendes lumbágó, olyan, mint az öregeknek. Ahogy Karinthy leírja milyen, pont úgy éreztem magam. Szóval ez sem korfüggő.
"A legjobb kor a 30as 40es évek. "
Hahahahhahahahhahahahhahahahahahahahahhaahahhaha!!!!!!!! savanyú a szőlő apukám!!!
40es évek az MÉLYREPÜLÉS!! mondja ezt egy negyvenes.
A 20-as évek, annak is az eleje az a top. Aztán irány lefele. Ezt lehet tagadni csak minek.
59
Nem vagyok még 30 fölött, de abban egyetértek, hogy az igazi élet 30 felé jön el.
Visszagondolok arra, hogy milyen életet éltem én és a többség a húszas éveim elején és elfog az undor. Zsírosbödön fej, alaktalan test, beesett szemek, 0 stílus, null tudatosság. Egy hányás voltam.
25 éves korom körül kezdtem kikupálódni, mert akkor lett több időm (már csak dolgozom, nem tanulok is mellette), több pénzem és ebből adódóan több energiám.
Lehet szép meséket előadni a genetikáról meg a korról, de 20 és 40 éves kor között az a vízválasztó, hogy milyen az életmódod. Ha ki vagy tömbe, nyugis életet élsz, nem merít ki egy gyerek, nem nélkülözöl, nem éjszakázol, vedelsz, dohányzol, hanem el tudsz járni sportolni, meg tudod venni a zöldséget, a lazacot meg a csirkemellet, van elég magadhoz való eszed, hogy normálisan öltözködj, normális dolgokat kenj magadra és vigyél a szervezetedbe, alkalomadtán ki tudd fizetni a jó minőségű ellátást, akkor élsz.
Én nem éltem 25 éves korom előtt, pedig időben kapcsoltam: gyerekkorom óta sportolok, 22 éves korom óta figyelek magamra, egész eddigi életem 80%-át áttanultam, hogy eljussak oda, ahova akarok időben. És 25 éves korom körül kezdtek csak beérni a dolgok. Addig szürkeség volt és amortizálódás. Elég jól dokumentált az életem, látom a saját eredményeimen, hogy felfelé fut jelenleg az életem... Többek között a korom miatt is, mert idő kellett dolgoknak beérni.
Szóval ennyit arról, hogy 30 éves kor felett csak haldoklás van. Aki nem bassza el az életét, annak 30 éves korig van teperés meg a megfelelő életmód kialakítása és utána egy jó minőségű, egészséges élet. Aki egy lusta szar, az meg lehet, hogy elkezd lefelé szaladni a lejtőn, de nem a kora miatt, hanem mert rombolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!