Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 32 éves leszek idén. Öregnek...

32 éves leszek idén. Öregnek számítok?

Figyelt kérdés
Idén leszek 32 és az új munkahelyemen a kollégáim mind fiatalabbak nálam. Csak a főnökeim idősebbek pár évvel. Öreg vagyok nőként ennyi idősen?

2022. febr. 13. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
30%

"Szóval ennyit arról, hogy 30 éves kor felett csak haldoklás van."

ez megint az üres szándékos melléduma, mert ilyet senki sem állított.... ennyi.

25 felett, max 30 felett indul a pálya LEfelé akármennyi szófosásod is van önmagad becsapására.

2022. febr. 19. 15:24
 62/74 anonim ***** válasza:
63%

61

A melléduma az, amit te pofázol. Alanyi jogon az életben nem jár semmi. Akár fiatal vagy, akár nem. Nem ment meg magadtól az, hogy 20 éves vagy. Az számít, hány évet töltesz szar életvitelben.

Hogy egy példával éljek: 22 évesen voltak ráncaim, mert nem vigyáztam magamra (nem is tudtam annyira mondjuk). 28 évesen nincsenek, mert meg tudom magamnak engedni a megfelelő életmódot és szérumokat, illetve kialszom magam amiktől ténylegesen egészséges a bőr (és nem az életkortól). És ezen a ponton kiemelem, hogy nincs szó plasztikáról, csak arról, hogy ki tudok adni havonta 50-80 ezer forinttal többet arra, hogy ne életben tartsam magam, hanem egészségben.

A plasztika majd jön 40 fele, mikor tényleg kezdenek kicsit belassulni a dolgok... Ma már csoda dolgokra képes az orvostudomány. Addig meg itt az egészségem.

2022. febr. 19. 15:38
 63/74 anonim ***** válasza:
75%

Azt már meg sem említem, mennyire röhejes, mikor 22-23 évesek panaszkodnak arra, hogy fáj a hátuk meg miegymás. Mi az istent műveltek ti magatokkal?! Egy porcikám sem fájt soha, még sportsérülésem sem volt.

Komolyan érdekelne, hogy akinek 30 évesen indul a lejtő az mit csinál magával?

2022. febr. 19. 15:39
 64/74 anonim ***** válasza:
43%

63

Semmit se csinál magával, csak embernek született.

2022. febr. 19. 15:43
 65/74 anonim ***** válasza:
51%

64

Akkor olvashatna kicsit, hogy képben legyen azzal kapcsolatban, hogy mennyire abnormális 30 évesen amortizálódni.

2022. febr. 19. 15:49
 66/74 anonim ***** válasza:
0%

65

Olvastam és tudom, hogy az a normális. 50 éves korunkig van ránk szüksége az evolúciónak, a 30 több, mint a fele. Egy dolog, hogy élethosszmániások vagyunk (ok, az unokázás miatt valahol érthető) és az orvostudomány életben tart bennünket.

2022. febr. 19. 15:53
 67/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, életed első harmadában mióta normális a haldoklás tüneteit mutatni, de felőlem annyi idősen és úgy szenvedtek, ahogy csak akartok.

Én büszke vagyok rá, hogy nem szolgálok jó példaként azoknak, akik 30 éveseket titulálnak öregnek és temetnek.

Ez a mentalitás is elég közel tud ám vinni a sírhoz.

2022. febr. 19. 16:10
 68/74 anonim ***** válasza:
0%
Az első 20 évem valóban nem a haldoklásról szólt.
2022. febr. 19. 16:10
 69/74 anonim ***** válasza:
95%

"Azt már meg sem említem, mennyire röhejes, mikor 22-23 évesek panaszkodnak arra, hogy fáj a hátuk meg miegymás. Mi az istent műveltek ti magatokkal?!"

Azt csináljuk, hogy a napunk harmadát a suliban ülve töltjük. Persze eljárnak sokan sportolni, de az a heti két alkalom nem sokat számít, sokkal több mozgásra lenne szükség. Nekem minden különösebb ok nélkül már ropogott mindenem 16 éves koromra. Nem tudom, genetika. Lumbágóm is volt már 11-12 évesen, mert hirtelen kezdtem nőni és lordózisos voltam. Az egészségtelen és egyenetlen terhelés (iskolatáska, mellette sok ülés és kevés mozgás) az oka szerintem. Ha egész nap mozognánk, lassabban öregednénk. Ráadásul a többség iskola után is irodai munkát végez. Nem arra van optimalizálva a világ, hogy egészségesen éljünk.

2022. febr. 19. 19:49
 70/74 anonim ***** válasza:
56%
59es válaszoló apafej rendkivűl sajnálom h így érzed. Igazi szerencsétlen aki 40 éves korára egy roncs. Azon gondolkodtál h miért? Érdekes én miért nem érzem ezt? Lehet genetika? Lehet a 30 éve tartó sport, a dohányos alkoholista élet kihagyása vagy szimplán ez a normális h 40 évesen ne egy rakás car legyek? Találd meg magadba a választ😃
2022. febr. 20. 11:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!