Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyeteken általában...

A munkahelyeteken általában milyen típusú az a kolléga, akit nem igazán kedveltek? Milyen jellemzők illenek rá?

Figyelt kérdés

A törtető kollégákat nem bírják inkább? Vagy a lustákat? Esetleg a zárkózottakat? Netán azt akinek be nem áll a szája? Vagy a főnök kedvencét?

Vagy melyikeket? Azért nem szavazós kérdés, mert többféle jellemzőt is fel lehet sorolni.

2022. febr. 7. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A megbízhatatlan embereket, amikor rajta is múúlna hogy te ne szívj, de csak elkésik 1-2 órát, csak elmegy mégegy cigiszünetre, és csak csak nem jön vissza fél órán belül, pedig 5 perc is hiányzik, hogy a másik ne szívjon.

Illetve aki még a gyereke maszturbálási szokásaiba is beavat, mélyen megvetem ha valaki ennyire indiszkrét...pláne ha a gyerekével szemben.

Azok akik nem veszik komolyan a feladatot csapatmunkánál, és csak funolnak mint valami gimnazista tini, és emiatt kizárólag minden pocsékabb minőségben készül el.

2022. febr. 7. 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

8:

"Meg vannak akik keveset dolgoznak, de úgy tüntetik fel magukat, hogy hú ők aztán ..."

Na igen, az ilyeneket én is utálom. Főleg, ha a legalapabb, legtucatabb munkát végzik, de ők valami élmunkásnal képzelik magukat, akik nélkül megállna a cég.

2022. febr. 8. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Én is a munka hőseit utálom a legjobban, akik mindig stréberkednek. Bejönnek hamarabb dolgozni, maradnak tovább ingyen, mindenbe beleokoskodnak, bele akarnak magyarázni az én munkámba is, belenyúlni az én táblázatomba, satöbbi.

Nem tudom, hogy ezeknek nincs életük, vagy mi van..?

És akkor a főnök utána belőlük indul ki, hogy ezek a jó munkavállalók, mert stréberek, aztán még az van rossz színben feltüntetve, aki a normálisan ledolgozott 8 órája után menne haza plusz feladatok vállalása helyett.

2022. febr. 8. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
A csekély értelmű okoskodókat. Azokat, akik, ha csapatmunkáról van szó, csak magukat nézik, fontosabb az egy órán belüli 3. cigi, mint, hogy időben végezzünk a munkával. Azokat, akik már legalább 10* elkapták a covidot, vagy más betegséget találnak ki, és dolgozhatok helyettük.
2022. febr. 28. 01:59
 15/15 anonim ***** válasza:

13as

Ilyen volt pont munkatársam,de emellett voltak még rossz tulajdonságai....senkinek nem kivánom....utáltam

Amugy én zárkózott vagyok...jövhéten kezdek új helyen és félek is hogy furának fognak tartani mert nem tudok könnyen feloldódni hiába dolgoztam 7 évet kereskedelemben ....N

2023. febr. 12. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!