Munkahelyeteken szoktatok dumcsizni, ha igen, mikről?
Igen. Ma pl. megbeszéltem a főnökömmel, hogy mivel egyre több a Fideszhez köthető káder a cégnél, alighanem maholnap felmondok, és ezzel megtagadtam a munkavégzést.
Ezek a mocskos Fideszes vezetők, ahova csak beteszik a lábukat, az ott 5-10-15 éve dolgozó szakembereket mind kirúgják, és a helyükre ültetik a semmihez sem értő, kontár, de szervilis talpnyalóikat.
Úgy ahogy a kettes írja!
Nekem is volt benne részem.
A Fideszes talpnyalók kirúgták az összes szakembert, és ilyen mekmestereket ültettek a helyükre háromszor annyi fizetésért.
Mindenféléről. Nagyon dilis a csoportom (a jó értelemben) és a komolyabb témákat pont úgy át tudjuk diskurálni, mint a hülyeségeket.
Tegnap azt tárgyaltuk, hogy ki milyen vécéillatosítót használ, melyik vált be. Aztán kitárgyaltuk, hogy a p*csa szó most mit is jelent (eredetileg a vaginára mondták, de átalakult, és már a popsit jelenti)
Hétköznapi témákról is szoktak (időjárás, főzés, háziállat) és ez nem is probléma. Akkor van probléma, amikor behozzák a magánéleti gondjaikat. A válásukról bőgnek (igen, volt aki szó szerint egész nap sírt nekünk), a meddőségi problémáikat (van, akinek már úgy ismerem a női szaporítószervrendszerét, mint a tenyeremet, pedig nem is láttam, de nem sok híjja van, hogy le ne tolja a gatyáját és ultrahanggal megnézesse velünk), a szexuális problémáikat (ki hogyan, melyik pózban szereti, mennyi ideig bírja...)
Az emberiség pöcegödre feneketlen.
OFF
(„p*csa szó most mit is jelent (eredetileg a vaginára mondták, de átalakult, és már a popsit jelenti)”. Nem történt ilyen jelentésbeli módosulás. Az „ülj le a p🤭csádra!” a puncit jelenti továbbra is. Ha férfinek mondod, akkor még be is szólsz neki, hogy töketlen, kettő az egyben. Esetleg lehet farp🤭na a segglyuk, de az meg nem p🤭csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!