Nem érzitek úgy ,hogy a munkahelyetek egyszerűen kizsigerel?
Igazából mar tavaly év elején fel akartam mondani,de akkor fejeztem be a lakás felújítást és 0 forintom maradt.
Akkor megfogadtam,hogy gyűjtök egy kis pénzt felmondás előtt.
Akkor jött be a covid és hát idén is mindenki azt mondja,hogy örüljek neki hogy van még munkahelyem.
A munkáltatóm rendesen vissza is él ezzel úgy érzem semmire nincs időm ami hetente 1 nap szabadom van az lényegében elmegy a lakás takarítasára bevasárlasra,főzésre.
De most megfogadtam,hogy történjen bármi legkésőbb dec. 1-jén felmondok,nincs több kifogás egyszerűen még egy ilyen évet mint a 2020-21 nem bírnék ki.
Legyen tartalékod,nézegess új munkahelyet,készíts önéletrajzot majd add be a számodra szimpatikus munkahelyekre,majd ha van valami csapj le rá,esetleg munkahely váltás előtt pihenj pár hetet,nyár végéig találd meg az új munkahelyedet mert utána már nem lesz olyan könnyű.
Sok sikert. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!