Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogos volt a felmondásom?

Jogos volt a felmondásom?

Figyelt kérdés

Egy gyárban dolgozom ami tele van cigány nővel...

Volt arról szó, hogy én vezetném a céges buszt, bementek panaszt tenni, hogy xarul vezetek, előtte hónapokig hordtam Őket saját autóval...

Végül beindult a céges járat, igénybe vettem, megakarták szabni, hogy én ne vegyem igénybe, mert nekem van autóm... ingyenes céges járat szemben az 480-as benzinárral...

Nah szóltam nekik ezért, ekkor üvöltött velem úgy, hogy a gépek zaja mellett mindenki halotta, ez is rám lett szórva, hogy én vagyok a hibás.

Akkor másik eset, hogy egy kolega nekem akart ugrani, erre mondtam Neki, hogy gyere...

Nah ezek szépen mind feljutottak a cég vezetéshez, 1 napot kértek hogy eldöntsék hogy kirúgjanak e vagy megúszom egy fegyelmivel a semmit... de am. sztük jó munkaerő vagyok.

Végül megkönnyítettem a döntést, mert felmondtam.

Most mindenki fel van háborodva, de miért kellene nekem eltűrni, hogy fenyegessenek aztán meg én kapjak fegyelmit?

2022. febr. 5. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is dolgoztam olyanokkal akik hazugsággal mószeroltak. Sofőr voltam, és 3 ilyen növel/csajjal voltam együtt. Borzalmas.

Én nem mondtam fel, szerencsére külön kerültünk végül.

Szezon munka volt külföldön, azóta őket vissza se vették, itthon dolgoznak vagy dolgoztak, én meg találtam mást kint.

Az élet majd visszaadja remélhetőleg ami jár nekik.

2022. febr. 5. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jol tetted. En odase mentem vna ha ennyi a cigo, de ezek utan meg foleg.
2022. febr. 5. 20:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Mentsgemre legyen, hogy akkor mikor oda mentem kevesebb cigány volt, lehetett Őket kezelni, menet közben nagyon felhígult a létszám...

Ugye jöttek a haverok/barátok, tezsvírek és ott tart a dolog, hogy cigány munkahely lett...

2022. febr. 6. 08:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Az (velt vagy valos) igazsagtalansag mindenkit bosszant.

Gondolj arra, h megszabadultal toluk, ez sosem fog valtozni pozitiv iranyba.

Sok sikert az uj melohoz👍

2022. febr. 8. 08:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb az, hogy téged bántottak, majdnem neked estek és a főnökség azon gondolkodott, hogy téged mivel büntessen.

Én is felmondtam volna. Az ostoba főnökök meg a még ostobább beosztottak pont illenek egymáshoz.

2022. febr. 8. 12:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Épp ezen gondolkodom, hogy akárhány helyen felmondtam, mindig éreztem megbánást, most semmi okot nem tudok felhozni ami miatt megbánhatnám.
2022. febr. 8. 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!