Jogos volt a felmondásom?
Egy gyárban dolgozom ami tele van cigány nővel...
Volt arról szó, hogy én vezetném a céges buszt, bementek panaszt tenni, hogy xarul vezetek, előtte hónapokig hordtam Őket saját autóval...
Végül beindult a céges járat, igénybe vettem, megakarták szabni, hogy én ne vegyem igénybe, mert nekem van autóm... ingyenes céges járat szemben az 480-as benzinárral...
Nah szóltam nekik ezért, ekkor üvöltött velem úgy, hogy a gépek zaja mellett mindenki halotta, ez is rám lett szórva, hogy én vagyok a hibás.
Akkor másik eset, hogy egy kolega nekem akart ugrani, erre mondtam Neki, hogy gyere...
Nah ezek szépen mind feljutottak a cég vezetéshez, 1 napot kértek hogy eldöntsék hogy kirúgjanak e vagy megúszom egy fegyelmivel a semmit... de am. sztük jó munkaerő vagyok.
Végül megkönnyítettem a döntést, mert felmondtam.
Most mindenki fel van háborodva, de miért kellene nekem eltűrni, hogy fenyegessenek aztán meg én kapjak fegyelmit?
Hát azért vannak helyzetek amikor kár az energiáért...ahogy a kérdező ezt leírta ez egy ilyen helyzet volt.Csőcselék közt dolgozni nem lehet kellemes.Vagy olyan emberek között akik abba is belekötnek hogy veszed a levegőt.
Jól tetted kérdező, az ilyeneket hordja az munkába akinek 6 anyja van!
8.
Ne tudd meg hogy leszívják az energiám, itthon mindig csak alszok...
Ès mèg van 30 nap felmondási időm, kemèny lesz, mert akik eddig a felmondási idejüket töltöttèk itt, mègjobban megnehezítettèk nekik a vègèt!
Sőt sajnos 2 napja egy úrnak leszakította a kezèt az egyik gèp úgy, hogy már a felmondási idejèt töltötte...
9. Ha nem èrdekel, ne nyisd meg a kèrdèst!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!