Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mire gondoljak ha a karriertan...

Mire gondoljak ha a karriertanácsadó azonnal visszadobott engem, ahogy megkapta az életrajzomat?

Figyelt kérdés

Kicsit megfeneklettem gondoltam elmegyek egy karriertanácsadóhoz. Na el is mentem volna, neten kerestem egy google 4.9-es értékeléssel rendelkezőt-szóval jók a véleményke róla.

Írok neki, jön a válasz (blabla) hogy örül a megkeresésnek és már 20 éve a területen ad tanácsot és egész biztos nekem is tud segíteni. De nulladik lépésben küldjem el neki az életrajzom benne a végzettségek eddigi munkahelyek.

Oké elküldöm (US style életrajz, csak a szikár tények, visszamenőleges kronológia). Erre a csönd. Napokig semmi. Nincs válasz.

Majd írok neki hogy megkapta? mikor mehetek? Erre jön egy egy mondatos válasz „Sajnálom nem tudok segíteni“

??? WTF?

Ezt mire véljem?

2022. febr. 4. 17:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"szerintem a stilusoddal van a probléma"

Azzal nehezen lehet mert kb 2 mondatot váltottunk.....azt is írásban.

2022. febr. 4. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Hmm. Szerintem olvassa a gyakorit, és meglátta az alapítványi iskolás eveideit:)
2022. febr. 4. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy előre bekéri a CV-ket a személyes adatokkal, én biztos hogy nem adnám ki senkinek, főleg nem neten.

Válaszolva is, ha nem vállalt el, az lehet azért, mert esel bele az ő célcsoportjába, akiknek segíteni tud ( tök más területen vagy, vagy más célod van.

Mondjuk bármivel is dob vissza egy ilyen "tanácsadó", coach, akármi, azért leríhatta volna ezt, vagy azt is ha időhiány, vagy bármi.

Az sem tiszta, hogy mit szeretnél vele? Jó CV-t összeállítani, vagy karrier elakadásban vagy és akár váltanál másfele, ebben keresel valakit?

2022. febr. 4. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!