Mit jelent a cégnév a jövőmre nézve ha új munkakört azonnal visszavontak ahogy a pénzre rákérdeztem?
Azt mondta a főnök áthelyez egy új munkakörbe, ahol komplexebbek a feladatok. Mondom oké, és mennyivel kapok majd ezért többet? Erre a válasz: felejtsd el, majd keresek mást.
Jól sejtem, hogy hamarosan ki leszek rúgva? Mert merészeltem többet kérni több munkáért?
"elenlegi munkakör megmarad"
Az tutira marad na de kereshet arra is új embert én meg repülök, mert ellent merészeltem neki mondani valamiben...
"emiatt csak úgy nem rúghat ki. "
Bármikor bármiért kirúghat. ebbe ne menjük bele, szálljunk le a földre. ott a céges jogász majd keres valami jól hangzó kamut ha akar és holnapra utcám vagyok. így megy ez.
Bárkit bármiért kirúghatnak már. A Fidesz megalkotta az ehhez szükséges törvényt (először az indoklás nélküli felmondást, majd amikor azt az AB visszavonta, akkor a "bizalomvesztés" vagy a "lojalitás hiánya", aminek ellenkezőjét nem lehet bizonyítani: nem dolgozol ingyen többet?! - nem vagy lojális!)
Visszatérve ha jól dolgozol a jelenlegi helyeden, akkor nem keresnek feltétlenül mást a helyedre, ha amúgy elégedettek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!