Mire gondoljak ha a karriertanácsadó azonnal visszadobott engem, ahogy megkapta az életrajzomat?
Kicsit megfeneklettem gondoltam elmegyek egy karriertanácsadóhoz. Na el is mentem volna, neten kerestem egy google 4.9-es értékeléssel rendelkezőt-szóval jók a véleményke róla.
Írok neki, jön a válasz (blabla) hogy örül a megkeresésnek és már 20 éve a területen ad tanácsot és egész biztos nekem is tud segíteni. De nulladik lépésben küldjem el neki az életrajzom benne a végzettségek eddigi munkahelyek.
Oké elküldöm (US style életrajz, csak a szikár tények, visszamenőleges kronológia). Erre a csönd. Napokig semmi. Nincs válasz.
Majd írok neki hogy megkapta? mikor mehetek? Erre jön egy egy mondatos válasz „Sajnálom nem tudok segíteni“
??? WTF?
Ezt mire véljem?
"Ha pedig garanciat vallal az elhelyezkedesekre,"
Ilyen NEM LÉTEZIK, lévén nem munkaközvetítő ez. baromságot azért ne beszéljünk.
" ezert nem akar beked fizetni. "
Már miért fizetne ő nekem? Én neki, talán, nem?
"Amugy meg elolvastad az oldalat? "
Képzeld, elolvastam. Na most mit szólsz? Ez úgy megy (képzeld rákérdeztem, ami eleve le volt írva még arra is) hogy küldök egy életrajzot előre ő behív és akkor és ott fizetek.
Evidens hogy nem beesek hozzá egy életrajzzal és ő 5 percen belül már tanácsot is ad. Ez teljesen evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!