Vajon nyáron ahol jelenleg kötelező az oltás például iskolákban, ott el törlik e a kötelező oltásról való rendelkezést vagy marad minden úgy ahogy most?
Azért kérdezem mert jelenleg iskolában dolgozom de oltatlanságom miatt nem dolgozhatok jelenleg.
Persze tudom előre senki nem tudja megmondani a tutit, meg nem tudjuk mit hoz a jövő, de kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik.
Azért a nyarat kérdezem mert akkor szinte nincs is vírus na meg nagyon gyerek se 2 hónapig... Sőt ha szerencsések lennénk akkor már májusra lecseng a vírus.
Nem tudom, nálunk nem nagyon reménykednek abban, hogy elavul a törvény. Egy részére a munkámnak már találtak helyettest, a többivel nem tudom, mit fognak csinálni.
Elég nehéz így egyéb szakképesítés nélkül munkát találni.
Mindenhez diploma kell. Takarításhoz takarítói diploma, eladóhoz eladói diploma, pingviszartakarításhoz pingvinszartakarítói diploma..Egye meg a fene az összes rohadt bürokratát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!