Annak mi értelme hogy 8 órát aszalnak az irodában 4 órára elég melóval, ahelyett hogy odafeküdnénk a melónak 4 óra és csá irány haza?
Most ott ülünk benn 8at és húzzuk a feladatot mert előbb elmenni nem lehet. MIért nem fekszünk neki, 4-5 óra kész és csá irány haza? A feladatat ugyanúgy elé van végezve és az a lényeg, nem az hogy 8 órát melegítem-e a széket.
Rosszul látom?
"De Móricka úgy akarja, hogy lezavarja a melót 4 óra alatt aztán hazahúz, de 8-at fizessenek!"
így van pontosan!! MIért most mi zajlik? 4 óra meló, 4 óra székmelegítés. Tehát a semmire fizet 4 órát. Hát akkor ezt a semmit, ezt otthon is tudom produkálni, nem jobb mindenkinek? Nem égetem a lámpát, nem megy a számítógép, nem húzom le a wc-t mert ott se vagyok.
Egy csomót spórol, munkát meg úgyse végzek.
Nem mindkét fél elemi érdeke lenne a hazamenetel?
"Dolgozz 4 órát, a béred is annyi lesz!"
Annyit dolgozom, még annyit se, és ez tán az én hibám?
Gondolom nincs hozzátok felvétel, igaz? xD
Ha felmondasz dobj már itt nekem egy üzit, ha némileg profilba vág, szívesen jelentkeznék a helyedre, a BP-n vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!