Ha dolgozunk akkor annak mi értelme van?
Figyelt kérdés
Mert egy hónapban csak 8 napot vagyunk otthon amikor világos van a többit ledolgozzuk és az életünk 80% munkából áll2021. dec. 15. 15:13
1/18 anonim válasza:
Hát, sok ember munkájának valóban semmi értelme nincs...
2/18 anonim válasza:
Olyat kell dolgozni amit szeretsz.
3/18 Miss Endzsi válasza:
Az a lényege, hogy a magasabb kasztoknak boldogabb legyen az élete.
4/18 anonim válasza:
Mi értelme van? Mondjuk hogy legyen mit enned, legyen hol laknod.
De ha ez neked nem elég nyomós indok a munkához, akkor felőlem beköltözhetsz valami aluljáróba, ott nem kell dolgoznod, de cserébe fenntartani sem tudod magad, csak néhány jólelkű dolgozó ember kegyességére számíthatsz akik odadobnak egy kis aprót.
5/18 anonim válasza:
Ha alkotsz-teremtesz a munkáddal, létrehozol valamit, bármit, vagy más embereknek jobb lesz általa, akár csak egynek is, már volt értelme. Ha szereted akkor is van értelme.
6/18 anonim válasza:
Nem kötelező, elmehetsz az erdőbe, lőhetsz magadnak rókát ebédre. Ja, hogy az is munka lenne...?
7/18 anonim válasza:
Nekem is volt olyan munkám, tényleg nem volt értelme. Saját vállalkozás, ahol azt csinálod, amit imádsz - na, annak van.
8/18 anonim válasza:
Azért kell dolgozni, hogy a piramis csúcsán lévőket gazdaggá, még gazdagabbá tegyük. Azért kell dolgozni, hogy aki megtudja oldani, hogy ne dolgozzon, annak is meglegyen mindene,legyen aki dolgozik helyette. Azok, akik ezt nem tudják megoldani.
9/18 anonim válasza:
En nem dolgozok
A hobbimból élek, azt meg szeretem csinálni
10/18 anonim válasza:
Huhh, a "világos van" rész nagyon betalált nálam, ezt az egyet én is gyűlölöm hogy kvázi hónapokig nem látom a kertem. :(
Pedig én alapvetően szeretem a munkámat. Szerintem ez lenne a lényeg, hogy olyan munkát végezz amit szeretsz és aminek látod értelmét, úgy könnyebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!