Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha dolgozunk akkor annak mi...

Ha dolgozunk akkor annak mi értelme van?

Figyelt kérdés
Mert egy hónapban csak 8 napot vagyunk otthon amikor világos van a többit ledolgozzuk és az életünk 80% munkából áll
2021. dec. 15. 15:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sok ember munkájának valóban semmi értelme nincs...
2021. dec. 15. 15:15
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Olyat kell dolgozni amit szeretsz.
2021. dec. 15. 15:17
 3/18 Miss Endzsi ***** válasza:
86%
Az a lényege, hogy a magasabb kasztoknak boldogabb legyen az élete.
2021. dec. 15. 15:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme van? Mondjuk hogy legyen mit enned, legyen hol laknod.

De ha ez neked nem elég nyomós indok a munkához, akkor felőlem beköltözhetsz valami aluljáróba, ott nem kell dolgoznod, de cserébe fenntartani sem tudod magad, csak néhány jólelkű dolgozó ember kegyességére számíthatsz akik odadobnak egy kis aprót.

2021. dec. 15. 15:22
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha alkotsz-teremtesz a munkáddal, létrehozol valamit, bármit, vagy más embereknek jobb lesz általa, akár csak egynek is, már volt értelme. Ha szereted akkor is van értelme.
2021. dec. 15. 15:34
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem kötelező, elmehetsz az erdőbe, lőhetsz magadnak rókát ebédre. Ja, hogy az is munka lenne...?
2021. dec. 15. 15:37
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is volt olyan munkám, tényleg nem volt értelme. Saját vállalkozás, ahol azt csinálod, amit imádsz - na, annak van.
2021. dec. 15. 15:39
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Azért kell dolgozni, hogy a piramis csúcsán lévőket gazdaggá, még gazdagabbá tegyük. Azért kell dolgozni, hogy aki megtudja oldani, hogy ne dolgozzon, annak is meglegyen mindene,legyen aki dolgozik helyette. Azok, akik ezt nem tudják megoldani.
2021. dec. 15. 15:42
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

En nem dolgozok

A hobbimból élek, azt meg szeretem csinálni

2021. dec. 15. 15:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, a "világos van" rész nagyon betalált nálam, ezt az egyet én is gyűlölöm hogy kvázi hónapokig nem látom a kertem. :(

Pedig én alapvetően szeretem a munkámat. Szerintem ez lenne a lényeg, hogy olyan munkát végezz amit szeretsz és aminek látod értelmét, úgy könnyebb.

2021. dec. 15. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!