Mit lehet csinálni, ha büdös a munkatársunk?
Figyelt kérdés
Irodai munkáról van szó, és az egyik munkatársunk elképesztően büdös, izzadság szagú. De nagyon!!! Mindenki érzi, mindenki tudja és már többen beszéltek is vele erről, javasoltak neki különböző dezodorokat meg kezeléseket, de nincs változás. Áll az izzadságszag a levegőben. Mit lehet tenni ilyenkor? A kérdés teljesen komoly és minden eshetőségre kíváncsi vagyok.2022. jan. 31. 16:09
41/46 anonim válasza:
NEm nem azért kedves 42-es. HAnem ha 1 évig eltűrték akkor csak nem akkor a a probléma , nem? Azt gondoltam kb 2-3 hete áll fenn a probléma , nem egy éve...
42/46 anonim válasza:
Senki nem tűrné el eddig ha tényleg olyan büdös lenne. ergo vagy kamu vagy túloz akérdező.
43/46 anonim válasza:
en inkabb azt veszem eszre hogy meg 1 ev utan is panaszkodnak, tehat nem, nem szoktak meg, a problema meg midig letezik
44/46 anonim válasza:
Nem érted. TE tűrnéd ezt egy évig? Még 1 hónapig se..
45/46 anonim válasza:
Nem tudom miért olyan hihetetlen ez. Én dolgoztam egy iskolában irodában és az iskolatitkár és az igazgatóhelyettes is büdösek voltak. Az iskolatitkár nem mosott fogat, már 2 méterről is érezni lehetett a szájszagát, az igazgatóhelyettes pedig baromi büdös volt, sokszor pisi szaga volt, volt hogy nem ment haza, hanem ott maradt az iskolában éjszakára, nem fürdött. Az egyik tanár szokta hazavinni néha, de egy takarót terített az ülésre, mert foltot hagyott maga után. Az összes irodista, tanár panaszkodott, mégsem szólt nekik senki, nem rúgták ki őket.
46/46 anonim válasza:
Más munkahelyet kell keresni, mert irtó egészségtelen egész nap bűzt szagolgatni.
Főnököddel is beszélj, gondolom nem szetetné, ha 9 ember mondana fel egy bűzbomba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!