Mit tegyek, hogy a munkahelyemen ne öklendezzek a büdös
kollégáktól?
Figyelt kérdés
Vannak "céges" autóink. Sajnos van néhány kolléga, aki elég lazán veszi a tisztálkodást, és úgy űl be vezetni. Az egész autó átveszi az ülepének a leírhatatlan szagát, de főleg a vezetőülését, ahol másnap vagy éjszakai szolgàlatba ápolt kollega űl be. A legbüdösebbnek ki van adva, hogy párnát hozzon magával és arra űlljön, de sajnos azon is átmegy. Fürdeni meg valahogy nem akar. Néhány kollégával már öklendezünk a seggszaggtól. Nem merünk neki szólni, mert akkor direkt mégjobban nem fog fürdeni (ezt már eljáttszotta) . Jelenleg csak az alap szag állapot van, ha nem szólunk.
Volt oltan kolléga, aki bár hátul űllt, befosott a nadrágján át az egész üléskárpitra. De ez legalább nem naponta történik meg. Sokszor inkább már gyalogos műszakba kérem magam eligazítás előtt, hogy ne kelljen bezárva ezekkel lennem. Mit lehetne tenni?
Ez milyen munkahely, hogy eltűrik az ilyen szintű ápolatlanságot? Komolyan érdekel.
2020. jún. 23. 05:55
2/23 anonim válasza:
Milyen munkahely ez?
Sehol sem türnének meg ilyet errefelé
2020. jún. 23. 06:11
3/23 anonim válasza:
Az ilyen munkahelyet ott kell hagyni,ha felmondáskor megmondod h a büdösök miatt mondasz fel ,és erre nem őket rúgják ki akkor még jobb ha otthagyod a helyet mert téged akkor ott nem vesznek emberszámba...
2020. jún. 23. 06:25
4/23 anonim válasza:
Te semmit nem tehetsz, ha a főnökség lexarja. Nekik kellene közölni, hogy aki úgy adja át a kocsit az után kitakaríttatjátok egy autókozmetikában és a fizetéséből lesz levonva. Másból úgyse értenek.
2020. jún. 23. 06:37
5/23 anonim válasza:
Kamu.
2020. jún. 23. 06:37
6/23 anonim válasza:
Gyenge a főnökség. Te nem tudsz tenni semmit, legfeljebb keresel másik melóhelyet. Nálunk is van pár ember, aki büdös, de azért nem ilyen szinten. A főnökök itt sem szólnak. Az egyiknek én szóltam már 2-szer is, nem mosakszik naponta és mindig ugyanabban a ruhában van, de még ő volt megsértődve és szerinte én vagyok a bunkó.
2020. jún. 23. 07:26
7/23 anonim válasza:
Ilyen munkahely nem létezik, mi ez a hely???
1 napot sem maradnék ott, nemhogy éveket...😭
2020. jún. 23. 08:45
8/23 anonim válasza:
Komoly egy munkahely, ha az a megoldás, rakjanak párnát a seggük alá.
Jobb helyen kirúgják, de fel sem veszik az ilyeneket dolgozni.
2020. jún. 23. 10:39
9/23 anonim válasza:
Hogyan kell mégjobban nem fürdeni?
2020. jún. 23. 11:34
10/23 anonim válasza:
Te hol dolgozol ugy mégis? Milyen tróger hely ez? Sztem ez ilyen segedmunkasokat szallitó furgon lehet😂😂😂ott mindennapos az ilyen vmi troger epitkezesre tippelek ahol a vendegmunkas 1 hetig nem fürdik azt olyan szaguk van mint a rókának😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!