Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogy a munkahelyem...

Mit tegyek, hogy a munkahelyemen ne öklendezzek a büdös kollégáktól?

Figyelt kérdés

Vannak "céges" autóink. Sajnos van néhány kolléga, aki elég lazán veszi a tisztálkodást, és úgy űl be vezetni. Az egész autó átveszi az ülepének a leírhatatlan szagát, de főleg a vezetőülését, ahol másnap vagy éjszakai szolgàlatba ápolt kollega űl be. A legbüdösebbnek ki van adva, hogy párnát hozzon magával és arra űlljön, de sajnos azon is átmegy. Fürdeni meg valahogy nem akar. Néhány kollégával már öklendezünk a seggszaggtól. Nem merünk neki szólni, mert akkor direkt mégjobban nem fog fürdeni (ezt már eljáttszotta) . Jelenleg csak az alap szag állapot van, ha nem szólunk.

Volt oltan kolléga, aki bár hátul űllt, befosott a nadrágján át az egész üléskárpitra. De ez legalább nem naponta történik meg. Sokszor inkább már gyalogos műszakba kérem magam eligazítás előtt, hogy ne kelljen bezárva ezekkel lennem. Mit lehetne tenni?

#munkahely #ápolatlanság #Büdös kolléga #Igénytelen munkatárs #Csöves szag
2020. jún. 23. 04:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%

Hagyjátok már.

Volt egy kérdés amiben az alkesz apuka osszepisalta az auto ülését.

2020. jún. 23. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

Folyt.:

Szóval erre írta ki másnap, majdnem ugyanazt.

Kamu

2020. jún. 23. 18:31
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Sejtem,milyen származásúak lehetnek. Ők egy igen igénytelen állatfaj.
2020. jún. 26. 18:34
 14/23 A kérdező kommentje:

Bármennyire is hihetetlen, ez egy állami munkahely, csak nem akarom megnevezni mert félek akkor kirúgnak. (Mostanság elég nehéz munkahelyet találni).

A kolléga konkrétan nagy wc-zésből jött ki, és az haggyán, hogy nem mosott kezet utána, de ahogy kijött már nyújtotta is a kezét és le is akart velem jattolni. És megsértődött, amiért nem fogtam vele kezet!!!

WC papír sosincsen bent, így azt is tudom, hogy utána nem törli ki. Ìgy volt ez akkor is. Bár ehhez már semmi közöm. Csak utána beül a kocsiba, és a nemkitörölt seggszaga úgy beleivódik az űlésbe, hogy az már fertőtleníteni se lehet. Lángszóró segíthet csak. És van pár ilyen ember, nemem meg ott kell űllni vele 8 órában.. ÁLLATKERT SZAG!!!!! Mit lehetne tenni?

2020. jún. 26. 22:48
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
kukások vagytok?
2020. jún. 27. 00:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,melyik országban dolgozol,de az ilyet nem lehet tűrni.
2020. jún. 27. 05:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehet tenni? Felmondasz és keresel más munkát.

Ha valóban mindez igaz, a munkahely nem hajlandó változtatni, sem alapvető elvárásokat felállítani a munkavállalóival szemben higiénia terén - a munkavállalók pedig ha eddig ilyen igénytelen életet éltek, és nem vették észre magukat, ők sem fognak változni már.

Én egy percig nem dolgoznék ilyen helyen, nemhogy még a gyakorin szavaztassam meg a sorsom és itt siránkozzak.

2020. jún. 27. 08:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Allami cég🤨😕🤔hol vannak ilyen igenytelen joszagok? Kukas nem lehet mert az nem allami.
2020. jún. 29. 18:18
 19/23 1112 ***** válasza:
100%

Álljatok ki,hogy kér mindenki egy saját autót. Vagy hogy pl legyen egy büdös kocsi, meg egy tiszta.

Najó, ez nem életszerű; de inkább legalább kettő kocsi legyen, egyiket adják oda sajátnak használatra a büdike kollégának;

és a másik meg maradjon meg közösnek.

Azé mondtam, hogy a felső az nem életszerű, amit odaírtam, mert a munkáltató nem szégyenítheti meg a kollégáit, hogy "okés, te büdös vagy; te mész a büdös kocsiban, a többieknek meg veszünk egy újat". Tehát ezt így nyíltan nem mondhatja ki, mert az kicsit bunkóság, még akkoris, ha tényleg ápolatlan az illető, de tehát nyilvánosan ezt nem szabad neki kimondani, mert az megsértheti a lelkét tehát a büdi kollégátoknak. De szóval az lenne szerintem a megoldás, hogy őneki azt odaadni "sajátnak", saját használatra; és a többiek tehát kaphatnának egy másik kocsit; és a másik dolog pedig, amit mondanék, ha ez nem történik meg; akkor pedig mondjátok meg, hogy akkor felmondotok. De tehát az viszont nem sértő a kollégátokra nézve; hogy ha felajánlja neki azt a kocsit, hogy amíg a cégnél dolgozik, addig azzal járjon csak ő. (Tehát a büdi ember. [ez olyan, mint valami antiszuperhős-név]) Mert az is durva lenne, ha kirúgná azt a büdi embert, hogyha amúgy jó munkaerő. Vagy nem tudom, ő is sugallhatná esetleg felé; szépen megkérhetné, hogy tisztálkodjon rendesen; akár fizetésemelésért cserébe, ha máshogy nem lehet rávenni; vagy nemtom, ha beijesztődik, hogy ki lesz rugva, ha nem fürdik, az meg nem tom, az meg olyan fenyegető, az meg tehát megint nem annyira szimpatikus; de mondjuk ha nincs más megoldás... De meg lehet, hogy már beleivódott az egész kocsiba; de azért egy idő után talán kiszellőzne. (nyitvahagyni nem jó a kocsi ablakait, még résre sem; mert belemennek a legyek , főleg egy ilyen orrfacsaró kellemetlen szagra.) Vagy nemtom , valszeg nem anyagi gondok miatt nem fürdik az emberünk, hogyha még direkt szivat is benneteket. Terítsetek pokrócot magatok alá, ne közvetlenül utána üljetek rá ahol ő szokott, hanem valami pokrócra; és használjatok légfrissítőt. A légkondi meg pl nem tom, mennnyire jó, mert keringetné ott pl a bűzös levegőt; de talán lehetne még akár jó is. Valami dezodort, kölnit, parfümöt, illatosítót fújjatok ki a kocsiba, mielőtt beszállnátok, előtte is a kormányt is lefújhatnátok, vagy áttörölhetnétek ilyen fertőtlenítős kendővel; akár a spré-formátumú; akár olyan, mint a folyékonyszappan, akár sima vizes kendő is lehet jó, csak talán ne utána fogjátok meg. Ja és a kezeteket nem kell áttörölni előtte; mert utána úgyis kocsi ajtaját is megfogjátok; saját ellenállóképességeteket ne tegyétek próbára. Kívánom a legjobbakat. Még az eszembe jutott, hogy te is kérhetnél fizetésemelést ezért, hogy ezt el kell viselned ; de igazából ez a kár, amit a bűzével okoz a kolléga, megfizethetetlen, kártéríthetetlen. Tehát én amúgy kábé semmi pénzért nem viselném el. Legyen az csak az ő kocsija, amíg annál a cégnél dolgozik.

2020. júl. 23. 21:00
 20/23 anonim ***** válasza:
84%

Vegyél nekik szappant meg tusfurdőt, és magyarázd el nekik hogy kell alaposan tisztálkodni.

Vagy fújd be őket dezodorral.

Én otthagynám ezt a helyet.

2021. febr. 14. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!