Büdös munkatárs?
Annyira büdös a kollégám, hogy már hánytam is emiatt 3x. Folyamatosan a rosszullét kerülget.
Szörnyen igénytelen, szinte csepeg a hajából a zsír, és olyan émelyítően büdös, hogy már nem bírom elviselni. Egy gusztustalan ember, aki ráadásul még okoskodó és fárasztó is ( egyébként IT-s ). Mindig ugyanabban a ruhában van, rém undorító. Sajnos egy irodában kell vele dolgoznom, de már nem bírom ezt tovább. hülye is nagyon, folyton okoskodik, beleszól az én munkámba, és ezt tetézi az a borzasztó bűz!!! Van valakinek hasonló tapasztalata?
Nekem is van egy kollégám aki elviselhetetlenül büdös, és igénytelen. Az ember nem csak a szagától lesz rosszul hanem attól is ha ránéz. Olyan a nagy hájas hasa kilóg a pólóból, és az ember szeme előtt van a szőrős lógó hasa. Emellett valami bőrbetegsége is van amire azt mondja nem fertőző, de akárhová megy mindenhol ott hagyja az elhullott bőrdarabkáit.
Mi nem bírunk vele dolgozni, és mindig szólunk a főnöknek, hogy csináljon valamit, mert egész nap az ő szagában dolgozni borzalmas. Ilyenkor a főnök odamegy hozzá, és munkaidőben hazazavarja, hogy fürödjön meg. Na ezt havonta egyszer eljátssza a főnök. Sajnos páran miatta léptek ki. Inkább elmentek máshová dolgozni, de már nem bírták a szagát.
Én pl: ha a közelemben van, simán előveszem a légfrissítő sprayt és arra fújok ahol ő van.
Múltkor szóvá is tette, hogy irritálja a virágillatú spray, én meg visszavágtam, hogy fürödjön és akkor nem fújok..A gond az, hogy rajtam kívül senki nem meri neki mondani, hogy igénytelen, büdös ember, mert az angolok csak magukban morognak, és nem mernek szólni.
Nekem ugyan nem munkatársam, régen volt egy ismerősöm... egyszerűen olyan volt a szaga, mintha rohadna belülről. Én is többször rosszul lettem tőle, de sosem mondtam meg neki, mert nem vagyok az a fajta, aki ilyesmit az ember képébe vág, habár utalásokat tettem neki.
A legértetlenebb dolog az viszont az volt, hogy az illető - habár nem volt gazdag - nem is élt nyomorban. Szóval számomra rejtély, hogy miért nem volt képes legalább két naponta magára engedni egy kis vizet és szappant ragadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!