Párom munkatársa borzasztó büdös. Hogy adja tudtára?
Figyelt kérdés
Szóval párom teherautó sofőr,egy fülkében ül ezzel a sráccal (a srác a rakodó) Általában mindig büdős mint a dög. Hétfőn reggel full retkes ruhában dög büdösen száll be az autóba (a mi sajátunkba is,mert sajnos egy kerületben lakunk így párommal jár be a telephelyre) és a saját autónk ülése is már rothadt káposzta és dögszag keverékével van átitatódva. Az autó amivel dolgoznak az már katasztrófa,mulkor rakodó nem kellett elmentem én a párommal,majd'behánytam a kocsiba ott olyan tömör "halálszag" volt. (Rohadt káposzta,savanyú szag,dögszag és spermaszag keveréke) Légfrissítőket tömünk a kocsiba,a cégest is mi takarítjuk,hogy kilehessen bírni benne. És nem kapcsol,hogy milyen rohadt büdös,retkes,hiába célozgat párom. Hogy és mivel lehetne tapintatosan közölni vele,hogy tegye rendbe magát. Jelenleg ő egymaga egy nagyobb zárt épület evakuálására képes csupán a szagával.2018. nov. 12. 11:51
1/4 anonim válasza:
Nem célozgatnék, hanem megmondanám neki szemtől szemben.
Nem viselném el, ha egész nap ezt kellene szagolgatnom, pláne, ha még a saját autótokba is beül.
2/4 anonim válasza:
Sosem értettem miért nem érzik magukon ezek az emberek, illetve, miért nem akarnak tenni ellene, miért jó nekik, hogy a környezetük megfullad tőlük. Nekem is van kollégám, reggelente terjeng a szaga a buszon, és senkisem szól neki. Dehát egy felnőtt embernek szólni kell, hogy mire való a szappan meg a fogkrém? :/
3/4 anonim válasza:
#2 tetted már a kezed forró vízbe? Először kellemetlen, aztán hozzászoknak az idegvégződések a kezedben a forrósághoz és egy idő után úgy érzed, mintha hidegebb volna. Valami ilyesmi van a szaglással is.
4/4 A kérdező kommentje:
Mint tegnap kiderült ,ő is érzi,hogy büdös,mert az ablakon lóg ki és mondta is,hogy szaga van,csak pont lesz@rja. Ugyanolyan szaggal és ugyanabban a koszos ruhában megy másnap is dolgozni. Sanszos,hogy nem fürdik,nem mossák a ruháit. Amikor már a hét első napján a fehér felirat korom fekete a ruháján,képzelhetitek...Szeritem mikulásra veszek neki mini tusfürdőt,deót,mosószer kapszulát. Megbántani nem akarjuk,de ez már emberkínzás amit ő csinál. :) Tettünk az autóba légfrissítőt,azokat szagolgatja,hogy "hmm..milyen finom illata van" és ennyi...Na meg az ülést,hogy "pfu ez jól átvette a szagomat.."
2018. nov. 13. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!