Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet csinálni, ha büdös...

Mit lehet csinálni, ha büdös a munkatársunk?

Figyelt kérdés
Irodai munkáról van szó, és az egyik munkatársunk elképesztően büdös, izzadság szagú. De nagyon!!! Mindenki érzi, mindenki tudja és már többen beszéltek is vele erről, javasoltak neki különböző dezodorokat meg kezeléseket, de nincs változás. Áll az izzadságszag a levegőben. Mit lehet tenni ilyenkor? A kérdés teljesen komoly és minden eshetőségre kíváncsi vagyok.
2022. jan. 31. 16:09
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
betegsege is lehet. nalunk volt egy no az irodan akinek borzaszto szaga volt. nem tehetett rola sajnos, valam betegseg miatt volt. kulon rodaban dolgozott
2022. jan. 31. 17:09
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is tudok olyanról, hogy egésszégügyi gond volt.
2022. jan. 31. 18:15
 13/46 anonim ***** válasza:
81%

Ez semmi ahhoz képest.... A kolléganőm 45+os szó szerint beszart és ez nem kamu nem vicc szóltunk neki,hogy menjen haza tusoljon le, öltözzön át itt lakik 150 m -re ... ő aztán nem és egész nap szarosan dolgozott járkált,már a főnöknek jeleztük hogy csináljon vele valamit

De amúgy alapból is egy igénytelen nőszemély, nem fürdik,nem dezodorozik,nem hord melltartót és még átlátszó pólóban is van

...

2022. jan. 31. 18:21
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! XD
2022. jan. 31. 18:23
 15/46 anonim ***** válasza:
42%
Lehet szólni neki, vagy tusfürdőt tenni az asztalára, utalva a dolgokra.
2022. jan. 31. 18:45
 16/46 anonim ***** válasza:
22%
Gomba lehet, nem sokat ér a dezodor. Tényleg napi fürdés, sőt, ha van a cégnél zuhany lehetőség akkor 2x is. Pár nap után javulni fog, de orvos irhat fel valami kencét is
2022. jan. 31. 18:56
 17/46 anonim ***** válasza:
39%
Legyen különálló irodája.
2022. jan. 31. 19:40
 18/46 anonim ***** válasza:
58%
Maréknyi poloska szétnyomva a helyiségben elfedné a szagot.
2022. jan. 31. 20:36
 19/46 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy betegség, de akkor foglalkozni kell vele. Ez nem állapot, hogy körülötte mindenki szenved a szagtól.

Szerintem nem használ dezodort és azt sem hiszem, hogy minden nap fürdik, inkább néhány naponta, mert van amikor nem büdös aztán napokig igen, aztán megint nem, majd napokig igen... Nyilván azt látjuk, hogy folyamatosan izzadság foltok vannak rajta, de gondolom kevésbé büdösödne ha nem műszálas ruhákat viselne.

Én is izzadós vagyok, de rendesen tisztálkodok, használok dezodort, parfümöt és nem nylon ruhákat hordok, így nem vagyok izzadság szagú.

Amúgy meg kis cég vagyunk, nincs külön hr, a főnökeink tudják, hogy mi van és beszéltek is vele, de nincs változás. Kb mindenki tehetetlennek érzi magát.

Próbálkoztunk illatgyertyával, légfrissítővel, mindennel, de az illatanyagok keveredve izzadság szaggal csak még rosszabb. Szellőztetni nem tudunk 8 órán át mert tél van.

2022. jan. 31. 21:56
 20/46 anonim ***** válasza:
71%
Akkor miért nem rakják ki. Másokat egy két kis apróságért kirugnak. Őt meg ezerszer szólongatják, hogy bűzlik, mégis marad. Ja, gondolom, ha a takarítónéni lenne, már rég repült volna.
2022. jan. 31. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!