Mit lehet csinálni, ha büdös a munkatársunk?
Ez semmi ahhoz képest.... A kolléganőm 45+os szó szerint beszart és ez nem kamu nem vicc szóltunk neki,hogy menjen haza tusoljon le, öltözzön át itt lakik 150 m -re ... ő aztán nem és egész nap szarosan dolgozott járkált,már a főnöknek jeleztük hogy csináljon vele valamit
De amúgy alapból is egy igénytelen nőszemély, nem fürdik,nem dezodorozik,nem hord melltartót és még átlátszó pólóban is van
...
Elhiszem, hogy betegség, de akkor foglalkozni kell vele. Ez nem állapot, hogy körülötte mindenki szenved a szagtól.
Szerintem nem használ dezodort és azt sem hiszem, hogy minden nap fürdik, inkább néhány naponta, mert van amikor nem büdös aztán napokig igen, aztán megint nem, majd napokig igen... Nyilván azt látjuk, hogy folyamatosan izzadság foltok vannak rajta, de gondolom kevésbé büdösödne ha nem műszálas ruhákat viselne.
Én is izzadós vagyok, de rendesen tisztálkodok, használok dezodort, parfümöt és nem nylon ruhákat hordok, így nem vagyok izzadság szagú.
Amúgy meg kis cég vagyunk, nincs külön hr, a főnökeink tudják, hogy mi van és beszéltek is vele, de nincs változás. Kb mindenki tehetetlennek érzi magát.
Próbálkoztunk illatgyertyával, légfrissítővel, mindennel, de az illatanyagok keveredve izzadság szaggal csak még rosszabb. Szellőztetni nem tudunk 8 órán át mert tél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!