Mit lehet csinálni, ha büdös a munkatársunk?
"Elhiszem, hogy betegség, de akkor foglalkozni kell vele."
Nem minden betegség gyógyítható! Nekem is olyan krónikus betegségem van, ami néhány éve, amikor kialalkult, teljesen megváltoztatta a testszagomat, és hiába tusolok naponta, mosom a hajam, fogam, használok izzadásgátlót, parfümöt, attól még ugyanugy rossz szagom van. Már közvetlen a tus alól kilépve is lehet érezni a szagot, csak kicsit enyhébben. Tehát semmit sem tudok tenni ellene. A betegségem meg gyógyíthathatatlan, életem végéig kénytelen vagyok vele együtt élni. Szóval mielőtt megszóltok bárkit, hogy büdös, nem ártana elgondolkodni rajta, hogy nem biztos, hogy ő tehet róla, és nem biztos, hogy tud tenni ellene.
21#, nyilván te is tisztában vagy vele, hogy a nem gyógyítható nem egyenlő azzal, hogy nem mérsékelhető vagy nem tünetmentesíthető. Számos orvosi kezelés elérhető, ami csökkenti a túlzott izzadást, illetve ha valaki büdösen izzad, az belülről kezelendő, mert hormonális problémát jelez.
Nekem is van krónikus betegségem, mégis teszek magamért, hogy minél jobban legyek. De elhiszem, hogy könnyebb kifogást keresni...
"21: De bárhogy is nézzük, az akkor sem oké, hogy így bejár dolgozni emberek közé. Valamit akkor is tennie kellene. Ha más nem, akkor leszázalékolás, rokkantnyugdíj vagy ilyesmi."
Ennyire buta vagy????
Munkába járnia KELL, mert különben éhenhal. Emiatt meg nem fogják leszázalékolni, sok olyat sem engedélyeznek, ahol az illetönek hiányoznak testrészei vagy képtelenek mozogni, mégis munkaképesnek nyilvánítják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!