Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mesterképzésen 40-es sőt akár...

Mesterképzésen 40-es sőt akár 50-es többnyire nők miben reménykednek? Minek végzik a képzést?

Figyelt kérdés

lesz egy újabb diplomájuk (egy újabb büfészak mert hát lássuk be, egy bölcsész mester az csak egy újabb wc papír...) és ha meglesz mit akarnak vele?

40-es 50-es nők. mit gondolnak hova kellenek majd vele?

mert mind azért végzi mert a jelen munkahelye nem jó és mást akar. Na de hát 50 évesen hova fog kelleni? A sóhivatalba? Én még alig múltam 30, de már én se kellek sehova.

2022. jan. 30. 11:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

26osnak nagy igazsaga vagyon...

Undorito, kiallhatatlan bugris vagy, az tisztan lejott. Itt vered magad vmin, amihez k.rvara nincsen semmi kozod. Nem neked kell eltartani oket, nem neked kell fizetni a kepzesuket, nem eloled veszik el a helyet.

A te olvasatodban mar 40+-os emberek, nem bocsi, csak nok, (anyad?) mar el kellene assak magukat.

Biztos mar a pofadon latszik a negativizmus, azert nem kellesz sehova.

Beszeljunk inkabb arrol, h ha vki mar idot es energiat forditott egy kepzesbe, diplomat szerzett, miert elegszik meg targoncazassal, ahelyett, h tovabb kepezne magat, neadjisten mesterkepzesen?

2022. jan. 30. 16:36
 32/39 A kérdező kommentje:

"elegszik meg targoncazassal, ahelyett, h tovabb kepezne magat, neadjisten mesterkepze

sen?“

Ember.... ÉN IS ODA járok! Hm? Teccikérteni vagy magas? Ott vagyok a képzésen.

És miért targoncázok? mert 350 nettót kapok azért. Ezelőtt kormányhivatali „diplomás“ állásban 260 bruttót kaptam. NA ezért!

2022. jan. 30. 16:54
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor? Mi a gond?

Maholnap te is 40-es leszel. Hova fogsz kelleni?

Minek csinálod? Miben reménykedsz?

Mint már mások is leírták, a többi ember nem a te problémád. Foglalkozz magaddal, rád fér. Gyökér.

2022. jan. 30. 17:22
 34/39 anonim ***** válasza:
99%
De te minek vagy ott a mesterképzésen, ha szerinted semmi pluszt nem ad és a te szavaiddal élve csak egy ‘WC papír’?
2022. jan. 30. 17:29
 35/39 A kérdező kommentje:

" ha szerinted semmi pluszt nem ad és a te szavaiddal élve csak egy ‘WC papír’?"

Akkor nem figyeltél. Leírtam.

2022. jan. 30. 17:30
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Menjél most már pihenjél, holnap csapatni kell a kamionokat, te büfészakos gyökér
2022. jan. 30. 18:13
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha az alapdiplomáddal 260 bruttót kerestél, akkor mégis mit vársz a mestertől? Tegyük fel azzal kapsz 400 bruttót. Ez még mindig kevesebb, mint amit a targoncázásoddal megkeresel. Akkor te 30 évesen miért is mentél mesterre?
2022. jan. 30. 18:31
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Öhmmm, lehet, hogy nem csak két véglet van, a kormányhivatali gbm meg a targoncázás?

Illetve neked ezzel a hozzáállásal meg pszichopatológás állapottal lehet, hogy mégis, de ezt nem kellene mindenki másra is kivetítened.

Amúgy az én szakterületemen, ahol eleve nem tudsz kikerülni egyetemről 23-25 éves korod előtt, éppen a 40-es vagy 50-es, nyelvtudással (is) rendelkező szakemberek a legkeresettebbek, akiknek már évtizedes gyakorlatuk van, de még nem a nyugdíj küszöbén billegnek. Az meg csak a hab a tortán, hogy ahhoz bizony nálunk (műszaki terület) igen hasznos tud lenni például egy gazdasági diploma, hogy nem kezdőként, hanem már releváns tapasztalattal vezetői pozícióba kerülhessen az ember, ezért én is komolyon gondolkodom rajta, hogy később jelentkezem ilyesmire levelezőn. Azért később, mert 1) jelenleg is tanulok munka mellett egy szakképzésen a cég kezdeményezésére és költségére, tanulmányi szerződéssel (igaz, szakképzés, de ezen a területen a mérnököktől is elvárás ez a papír, én is ezért csinálom), másrészt amíg nincsen jópár éves tapasztalatom, nem érnék semmit a plusz diplomával, utána viszont annál nagyobbat lehetne vele ugrani.

A különbség valószínűleg az, hogy nekem van egy piacképes diplomám, olyan szakon, amit szeretek és érdekel, emiatt nem keseredtem meg huszonévesen hozzád hasonlóan :)

2022. jan. 30. 20:11
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit a szerinted WC papírnak sem használható büfészakról, hogy az egyetemi mesterszakommal mindig találtam munkát. Az alapképzésemhez úgy választottam a mestert, hogy jó legyen. Általában mindig magasabb fizetési fokozatba (H-ba) sorolnak. Nekem nagyon furcsa és rosszindulató már a kérdés kiírásod is. Olyan, mintha valami polgárpukkasztó valamit akartál volna elindítani.
2022. jan. 31. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!