Mesterképzésen 40-es sőt akár 50-es többnyire nők miben reménykednek? Minek végzik a képzést?
lesz egy újabb diplomájuk (egy újabb büfészak mert hát lássuk be, egy bölcsész mester az csak egy újabb wc papír...) és ha meglesz mit akarnak vele?
40-es 50-es nők. mit gondolnak hova kellenek majd vele?
mert mind azért végzi mert a jelen munkahelye nem jó és mást akar. Na de hát 50 évesen hova fog kelleni? A sóhivatalba? Én még alig múltam 30, de már én se kellek sehova.
Mert már jópár munkahelyen elvárás a mesterfokozat, vagy magasabb fizut kapnak, ha elvégzik.
Hidd el, nem úri jókedvükből tanulnak munka, meg háztartás, család mellett.
Mintha ezt egyszer kérdezted már volna....
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Sok helyen magasabb a fizu ha magasabb a végzettség, nyilván lehető legkönnyebb szakot fogják választani.
Egyébként kapcsolatokkal bárhova be lehet kerülni. Anyukámat 46 évesen ajánlotta be egy ismerőse, onnan pedig szépen lassan lépegetett felfele. 50 évesen, érettségivel, nyelvtudás nélkül, 4 év tapasztalattal nettó 420-at visz haza. (Egész életében teljesen más munkakörben dolgozott) És bármikor elmehetne másik céghez magasabb bérért csak nem szereti a változást.
"Ordít, hogy nincs diplomád."
Ez esetben csöppet nehezen járhatnék mesterre.... nemdebár madárka?
‘Ez esetben csöppet nehezen járhatnék mesterre...‘
Akkor te 30 évesen mit csinálsz a bölcsész büfészakon? Vagy miért különb 30 évesen, mint ők 40-50 évesen?
Egyébként nekem az orvosin volt 40+-os csoporttársam. Akkor lett alkalma, ideje azt tanulni ami érdekelte, korábban nem volt. Senkit nem zavart, szóval nem értem téged miért érint rosszul, hogyha valaki 40-50 évesen nem temeti még magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!