Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mesterképzésen 40-es sőt akár...

Mesterképzésen 40-es sőt akár 50-es többnyire nők miben reménykednek? Minek végzik a képzést?

Figyelt kérdés

lesz egy újabb diplomájuk (egy újabb büfészak mert hát lássuk be, egy bölcsész mester az csak egy újabb wc papír...) és ha meglesz mit akarnak vele?

40-es 50-es nők. mit gondolnak hova kellenek majd vele?

mert mind azért végzi mert a jelen munkahelye nem jó és mást akar. Na de hát 50 évesen hova fog kelleni? A sóhivatalba? Én még alig múltam 30, de már én se kellek sehova.

2022. jan. 30. 11:37
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Mert már jópár munkahelyen elvárás a mesterfokozat, vagy magasabb fizut kapnak, ha elvégzik.

Hidd el, nem úri jókedvükből tanulnak munka, meg háztartás, család mellett.

2022. jan. 30. 11:43
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltelten a penzert hanem a tudasert es erdeklodesbol is lehet am tanulni. Sokan szivesen dolgoznak keves penzert a sajat erdeklodesi koruk szerint, van aki megteheti pl eltartjak vagy orokolt vagy alacsonyak az igenyei.
2022. jan. 30. 11:44
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Mintha ezt egyszer kérdezted már volna....

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

2022. jan. 30. 11:45
 4/39 anonim ***** válasza:
91%
Ordít, hogy nincs diplomád.
2022. jan. 30. 11:48
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik a tudásszomj miatt mennek egyetemre. Pl én is, bár én 18 évesen jelentkeztem és piacképes szakra. De az, hogy fiatalom rájöttem mi érdekel és az, hogy ami érdekel az piacképes, csak a szerencsén múlott.
2022. jan. 30. 11:56
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen magasabb a fizu ha magasabb a végzettség, nyilván lehető legkönnyebb szakot fogják választani.

Egyébként kapcsolatokkal bárhova be lehet kerülni. Anyukámat 46 évesen ajánlotta be egy ismerőse, onnan pedig szépen lassan lépegetett felfele. 50 évesen, érettségivel, nyelvtudás nélkül, 4 év tapasztalattal nettó 420-at visz haza. (Egész életében teljesen más munkakörben dolgozott) És bármikor elmehetne másik céghez magasabb bérért csak nem szereti a változást.

2022. jan. 30. 11:56
 7/39 A kérdező kommentje:

"Ordít, hogy nincs diplomád."

Ez esetben csöppet nehezen járhatnék mesterre.... nemdebár madárka?

2022. jan. 30. 11:57
 8/39 anonim ***** válasza:
96%

‘Ez esetben csöppet nehezen járhatnék mesterre...‘

Akkor te 30 évesen mit csinálsz a bölcsész büfészakon? Vagy miért különb 30 évesen, mint ők 40-50 évesen?

Egyébként nekem az orvosin volt 40+-os csoporttársam. Akkor lett alkalma, ideje azt tanulni ami érdekelte, korábban nem volt. Senkit nem zavart, szóval nem értem téged miért érint rosszul, hogyha valaki 40-50 évesen nem temeti még magát.

2022. jan. 30. 12:15
 9/39 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi ésszel mesterszakra jársz? Ennyit esett a színvonal, mióta diplomáztam? Látom, tényleg kevés a gyerek, mindenkit felvesznek.
2022. jan. 30. 12:16
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Amikor gyakorlaton voltunk a belgyógyászat, orvostanhallgatók is jöttek és volt közöttük egy 40 év körüli férfi, intelligens, jó humorú. Mérnök diplomája volt, de akkor döntött úgy, hogy változtatni akár, és akkor adódott rá lehetősége. Már dolgoztam, amikor az osztályunkra került egy szakvizsgája előtt álló gyakornok, ő is 40 éves volt. Nem tudom, miért bánt ez téged, miért ne tanulhatna egyetemen, akár bölcsész szakon egy idősebb ember? Én pl. most külföldön vagyok és tervezem, hogy néhány év múlva újra tanulhassak. Annyira sok terület érdekel, hogy ahhoz egy élet kevés, és azért akarom, mert annyira foglalkoztat/szeretem csinálni. Nem mindig a pénz a motiváló erő. Nyilván rossz, ha alap dolgokra nem jut belőle, de ezek az emberek a példáimban már olyan helyzetben voltak, hogy megengedhették magukat. Aki időt, energiát szán saját maga fejlesztésére, az inkább tiszteletet érdemel.
2022. jan. 30. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!