Mesterképzésen 40-es sőt akár 50-es többnyire nők miben reménykednek? Minek végzik a képzést?
lesz egy újabb diplomájuk (egy újabb büfészak mert hát lássuk be, egy bölcsész mester az csak egy újabb wc papír...) és ha meglesz mit akarnak vele?
40-es 50-es nők. mit gondolnak hova kellenek majd vele?
mert mind azért végzi mert a jelen munkahelye nem jó és mást akar. Na de hát 50 évesen hova fog kelleni? A sóhivatalba? Én még alig múltam 30, de már én se kellek sehova.
"Fèrfiak járhatnak 40-50 èvesen mesterkèpzèsre, vagy csak a nőknek tilos?“
nem ez a kérdés lényege. Hanem az miben hisz, mit képzel az a 40-es 50-es hogy ő kell még bárhova is? Lehet új diplomája, lehet 10 új diplomája kinek kell majd?
Ez a lényeg. És miért nem kell? Mert elmúlt annyi amennyi, azért nem.
És ezalatt nem azt értem hogy nem veszi fel sehova. 20ad rangú semmi irodai álláskában elpocsolyázhat, na de normális állása SOHA nem lesz. MIért? mert elmúlt annyi amennyi azért!
Csak az a gond, hogy a nyugdìj korhatárt folyamatosan emelik, lehet nekünk már 100 èves korunkig kell dolgozni.
Pont ezèrt èrdemes tanulni idősebb korban is, szerintem.
"Pont ezèrt èrdemes tanulni idősebb korban is, szerintem."
Na de könyörgöm, és KINEK KELL MAJD egy akármilyen tanult de X éves ember? Na erről beszéljünk már!! Mert lehet egyetemre járni 60 évesen is oké na és KINEK KELL MAJD az ott végzett X éves Mancika? Kinek?
Hát már egy 40-es se nagyon kell mert ÖREG! Nem kell, felveszik a 20-as 30-ast! LLL? Life Long és KINEK KELL MAJD egy X éves?
Hova kinek?
Attól, hogy te 20 ad rangú semmi vagy lehet másnak pont ez hozza meg a sikert.
Szerintem téged a személyiséged miatt nem vesznek fel jobb helyre.
Az is benne van a pakliban amit többiek írtak, hogy már eleve sikeres emberről van szó aki kedvtelésből jár a képzésre.
Az majd az adott egyén problémája lesz...
Nagyon kedves vagy, h így aggódsz értük...
🤮
Akinek piacképes tudása van, azt felveszik akkor is ha elmúlt 50 éves.
Illetve, ahogy írták sokan csak a tanulás miatt mennek, mert érdekli az adott terület. 50 évesen már valószínűleg biztos egszisztenciával rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!