Mesterképzésen 40-es sőt akár 50-es többnyire nők miben reménykednek? Minek végzik a képzést?
lesz egy újabb diplomájuk (egy újabb büfészak mert hát lássuk be, egy bölcsész mester az csak egy újabb wc papír...) és ha meglesz mit akarnak vele?
40-es 50-es nők. mit gondolnak hova kellenek majd vele?
mert mind azért végzi mert a jelen munkahelye nem jó és mást akar. Na de hát 50 évesen hova fog kelleni? A sóhivatalba? Én még alig múltam 30, de már én se kellek sehova.
"Nem mindig a pénz a motiváló erő.+"
ezt a szar üres dumát csak az mondja akinek van /vagy eltartják. Én pl mennék mesterre teológiára mert érdekel na de hova kellek vele sehova így nem megyek.... mert nem tart el senki, kell egy állás jó bérrel. Jelenleg két diplomával kamionokat pakolok ki-be targoncával mert itt megvan a 350 nettó /hó.
Mehetnék a diplomámmal állami szektorba 260 bruttóért. Kösz. Nem megyek.
Igen, de mi a baj ezzel? Ha megkeresi valahogy a pénzét vagy eltartják, akkor már nincs joga vágyni a tudásra? Miért baj, ha mondjuk egy milliomos diplomákat gyűjt, mert ez a hobbija?
Nem mindig a pénz a motiváló erő.
"Ezt csak az mondja..." de van aki azt mondja, tehát a "nem mindig" megállja a helyét.
Lehet érdekli őket a terület.
Akinek van egy biztos anyagi háttere az jobban megengedheti magának, hogy azt tanulja amit szeretne.
Stressz nélkül kedvtelésből könnyebben megy ha nem ezen múlik lesz-e pénz vacsorára.
A munkáltató is elküldheti képzésre az alkalmazottat tanulmányi szerződéssel. Vannak szakmák, ahol elvárás is a rendszeres továbbképzés, és lehet olyan terület, ami ilyen jellegű oktatási formában elérhető.
Nekem annak idején mérnökinfón volt olyan évfolyamtársam, aki már évek óta a szakmában dolgozott, a kisujjában volt az egész, a munkáltatója küldte el tanulni, hogy legyen meg a diplomája is, ezzel pedig magasabb bér besorolásba is került.
Nen is ertem, h maga a kerdes hogyan szuletett...
De szerintem csak a sajat nyomorodat probalod masokra kivetiteni.
Faj, h targoncaznod kell a szipi-szupi kepzeseddel.😝
Most oszinten, miert faj az barkinek is, h masok tanulnak? Talan toled veszik el a helyet? Vagy a penzt ra?
30 korul ilyen besavanyodott, irigy, rosszindupatu, ostoba hozzaallassal nem sok oromod lesz az eletben madarkam.
De lelked rajta, te valasztottad
Puszi😝
Kérdező, vigyázz, tele van az oldal ilyen nőkkel, ennél még nagyobb patáliát is képesek csapni bizonyos kategóriákban...
Főleg, ha minél jobban kimondod az igazságot. :D
Engem is a munkahelyem küldött el lediplomázni.
15 éve dolgozom IT területen így nem éreztem szükségét de mint kiderült több pénzt kapok ha papírom is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!