Kb milyen fizetésre számíthat egy nem diplomás, tanfolyamot elvégző mérlegképes könyvelő angol nyelvtudással?
Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 22:19
1/11 anonim válasza:
280 kezdő nettó, legalábbis egy ismerősömnek ennyi volt. Most 325-öt kap.
3/11 anonim válasza:
#2 Ha tudod mind a kettőt nyugodtan le írhatod nekünk is. 🙂
4/11 anonim válasza:
2. vagyok, okj képzéssel egyik ismerősöm pesten 250 nettót kapott kezdőként, szegeden ugyan ez 170 volt, 5. éven mérlegképes könyvelőként :)
5/11 anonim válasza:
+ exem budepesten pénzügyi diplomával 250-nél kezdett, de tovább ment multihoz 310-ért, frissdiplomásként.
6/11 anonim válasza:
#1 vagyok, az én ismerősöm pesti.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, főleg az érdekelne hogy Budapesten és Debrecenben milyen a fizetés. Nem tudom megéri e belefogni vagy csak közgáz diplomával lenne jó a fizetés.
2022. jan. 7. 10:38
8/11 anonim válasza:
Aki lepontozta az 1-es válaszomat meg tudja indokolni?
Egyébként ellenőrizhető, a B+N cégről van szó, ott a könyvelési osztály.
9/11 anonim válasza:
Teljesen kezdőként milyenek az elhelyezkedési lehetőségek?
10/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem a kérdés kiíróját,hogy nehéz volt e az iskola? Ugyanis én is hezitálok,hogy belefogjak e a mérlegképes könyvelőibe mert távoktatásos illetve mindössze 18 hónapos, igaz semmilyen előképzettségem sincs kb 23 éve érettségiztem,ennyi. Nem tudom,fel tudnám e venni a ritmust..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!