Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha 5:30kor kelek este 17 re...

Ha 5:30kor kelek este 17 re érek a gyerekért suliba, aztán vacsi házi, és gyakran szombaton is melózom, vagy háztartás a hétvége, attol be lehet vállalni másodállást is?

Figyelt kérdés

Én ugy érzem levegőm sincs, melo után a kisiskolásomnak vacsi fürdés millio házit írunk, szombaton nem egyszer beviszem meloba is(ha hajtás van nálunk, de amugy H-p-ig van)és hétvégéken rakom rendbe a lakást és van vmennyi időnk együtt és végre aludhatunk egy nagyot. Hétköznaponként hullaként rogyok ágyba.

Csak ugye kevés a munkabérem nehezen élünk.

Erre munkatársam számonkér hogy miért nem járok takarítani akkor még valahova vagy bármi mellékest miért nem csinálok?

Én meg közben úgy érzem igyis túlvagyok hajtva, sokszor már idegileg kivagyok, szabim életemben nem volt soha anyaként, csak a kicsire.

De nekem még tényleg jót tenne vmi plusz melo? Vagy ez simán bírható, én lennék a gyenge hogy ennyitől kikészülök :(?

#másodállás #túlhajszoltság mellett
nov. 23. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Ezt a munkatársnak is levezetted, vagy csak magadnak és idegeneknek magyarázkodsz? Nem kérdezett volna ilyet, aki tudja mi a helyzet. Vagy akit felvilágosítanak róla, hogy nincs jobb dolgod, kvázi szabadidőd sem.
nov. 23. 19:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Elkezdtem mondani neki hogy este fél 6 ra érunk kb haza a kicsi éhes is házi is van, es este 8 kor cügöljem még valahova takarítani? Mire odaérnék egy házhoz már este 7-8..

De állandóan félbevágott meg se hallgatott.

Azt hogy szombatozom meg tudja, mivel mindig mondom ha bementünk, hogy bent voltam a kicsivel.

De szoval nem hallgat meg hanem eröltette tovább hogy de nem mindig hanem hébe hóba vmi alkalmi.

Amolyan megmondóemberként nagy hanggal, nekem meg csend volt a nevem..

nov. 23. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Így viszont láthatóan nem veled van a probléma. Engedd el a füled mellett a hülyeségét, nem ér annyit, hogy felidegesítsd magad rajta.
nov. 23. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen, előbb kellett volna gondolkozni, hogy meddig ér a takaró...

Az éhség nagy úr, ha nincs más lehetőség, úgyis össze kell szorítan ia fogad, aztán menni és csinálni.

nov. 23. 20:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem nyujtozkodtam eddig sem sehova.
nov. 23. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Ne hajtsd tovább magad, ennek az idiótának meg ne beszélj magadról, se jót, se rosszat.

Most inkább a kiadásokat kell nagyon megfognod. Később könnyebb lesz előbbre lépegetni.

Kívánok sok erőt, bátorságot hozzá. Jó szülő vagy. Néha kedvezz magadnak is egy kicsit!

nov. 23. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért az is mekkora fasság, hogy hogy egy kisiskolás egész nap az iskolában van, és még estére házi feladatot kap. Egy felnőttnek is nyolc óra a munkaideje. A szülőknek kellene fellázadni ez ellen.
nov. 24. 08:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen az. Este már én se birom a házit felnott létemre nemhogy egy gyerek. Küzdelem az egész. Plane hogy nem is arra lenne szuksége egy gyereknek higy egesznap üljön magoljon. Mert ettol lesznej fogyatékosok is hogy nem játszik nem sportol nem mozog.
nov. 24. 09:26
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul neveled a gyereket.

Nem kell mindig mindenben a kezét fogni mert így életképtelen lesz.

Nyugodtan rá lehet hagyni a házit, hogy csinálja egyedül aztán jöjjön ha elakad.

Az meg a másik, hogy előbb stabil anyagi helyzetet kéne megteremteni és csak utána gyereket vállalni de erről már lekéstél.

nov. 24. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:

"Mert ettol lesznej fogyatékosok is hogy nem játszik nem sportol nem mozog."

bár hülyén fogalmaztad meg, ebben igazad van. A mozgásra szükségük lenne a gyerekeknek ( és felnőtteknek is) egész napos ülés helyett.

tegnapelőtt 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!