Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy hangversenyközpontban,...

Egy hangversenyközpontban, ahol a jegyek magas áron kaphatók tele van diákmunkásokkal, akik közül sajnos nem egy nagyon inkompetens, illetlen adott munka végzésére. Színházban dettó. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Szeretnék továbbra is járni koncertre, színházba. De ők kezelik a jegyeket, a ruhatárat stb...

Közel egyidős vagyok egy diákkal, nem rég fejeztem be az egyetemet, de én nem viselkednék illetlenül a nézőkkel, mint ahogy ezt ők teszik. Honnan szerzik ezeket a csodás" diákmunkásokat? Milyen szűrőn kell átesnie egy színházi jegyellenőrnek, ruhatárosnak? Szétcs.eszik a jókedvemet, amikor szórakozni megyek adott helyekre, és kikerülhetetlenek.

#Diákmunkások a kulturközpontokban
nov. 24. 01:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelentheted őket a munkaadóiknak
nov. 24. 03:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz rájuk panaszt a központ recepciós pultjában, vagy ott elkérheted a munkaadóik elérhetőségét, ha ki szabad adniuk azt.
nov. 24. 09:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd minél hamarabb a vezetőségnek. Szerintem fogalmuk sincs róla, milyen bunkó parasztok dolgoznak ott.

Persze olcsó munkaerők, de azért mindennek van határa.

nov. 24. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg írtad, drágák a jegyek. Nem vet jó fényt a cégre, hogy mégis diákmunkásokkal olcsóskodik.

Amúgy én is kultúrában dolgozom. De minket keményen kioktattak, hogyan viselkedhetünk a látogatókkal és hogyan nem.

nov. 24. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ.

Ha így is teltház van semmit mert már tudnak róla.

Bevételen semmit sem változtat ha páran morognak és a legolcsóbb munkaerővel szépen lehet növelni a profitot.

Az, hogy felhúzod magadd egyéni szociális probléma.

nov. 24. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Ott miért nem mertél panaszt tenni? Miért a neten emberkedsz?
nov. 24. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Emberkedni"?!

Jól vagy?

nov. 24. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Valószínűleg a vezetőségnek nincs ideje arra, hogy folyamatosan ellenőrizze a stílusukat, munkájukat. Ha gond van, jelenteni kell, konkrét példákkal és névvel vagy személyleírással.
nov. 25. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Jelentsd az adott helynek, az ilyen képzetlen senkiházikat könnyű kipaterolni, mert van ezer másik diák a helyükre (akik esetleg meg is becsülnének egy kulturált, tiszta, elegáns helyet mondjuk a gyorsétterem vagy a hekkező konyhája helyett).

Nem vagyok öreg boomer és én is dolgoztam múzeumban diákként, eszembe nem jutott parasztnak lenni a látogatókkal, hát a pofám leszakad. De sajnos úgy veszem észre, hogy ez általános probléma az ilyen iskolapadból frissen szabadult hercegekkel/hercegnőkkel. Most is a turizmusban dolgozom, sajna sokat felvesznek és szinte mind azt hiszi, hogy ez még mindig a suli, ahol szabadon visszaugathatnak a tanárnak(=ügyfélnek, kollégának, főnöknek, bárkinek), ha az szólni mer meg nem járnak be, késnek stb. Aztán persze ha lecseszést kapnak, nekik áll feljebb, de ez engem baromira nem érdekel. Frontvonalban alap a normális hangnem mindig mindenkivel (de pláne a kulturált emberekkel), akinek ez nem tetszik, mehet máshova.

nov. 29. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!